020-2371688 info@sail.nl

Merel Versteeg

20 weken aan boord!

Mijn naam is Merel Versteeg, woonachtig in Tuitjenhorn en ik volg de opleiding Facilitair Eventmanagement aan Inholland Diemen. Ik zit in mijn tweede en daarbij ook gelijk mijn laatste jaar. Ik houd meer van dingen doen, dan van stilzitten in de schoolbanken en deze tweejarige opleiding paste hierdoor ook goed bij mij.

Via mijn mentor van school ben ik in contact gekomen met SAIL waarna ik na het eerste gesprek heel erg enthousiast werd om hier stage te lopen. SAIL kijkt naar wat ik kan en wat ik leuk vind en ook aan de hand daarvan worden de werkzaamheden die ik ga verrichten uitgekozen. Ik vind het leuk om dingen te plannen en te organiseren en ik ben blij dat SAIL mij de kans biedt om dit nog verder te kunnen ontwikkelen.

Bij SAIL ga ik mij onder andere bezighouden met het organiseren, plannen en uitvoeren van diverse bijeenkomsten, trainingen, vergaderingen etc. Ik heb veel zin in de komende 20 weken en ben ook erg benieuwd wat er allemaal op mijn pad komt!

Pin It on Pinterest

web-monitoring-ok