020-2371688 info@sail.nl

ARIANNA STORONI

AFSTUDEERONDERZOEK VAREND ERFGOED

Mijn naam is Arianna Storoni, ik ben 22 jaar oud en zoals jullie kunnen zien aan mijn naam ben ik half Italiaans. Na mijn Havo heb ik één jaar Facility Management gestudeerd aan de HU in Amersfoort, maar ben ermee gestopt omdat het niet bij mijn wensen aansloot. Nu studeer ik Leisure Management aan de hogeschool Inholland te Diemen, richting Leisure Management. Ik heb voor deze studie gekozen door de verhalen van een collega die deze studie volgde in Breda.

Naast mijn studie werk ik voor diverse DMC’s gericht op cruise- en de farma industrie, waarbij ik de transfers coördineer op Schiphol, logistieke assistentie bij congressen verleen en werk in de hospitality bij de PTA (Passengers Terminal Amsterdam). Ik vind het werk dat ik doe erg boeiend omdat geen één dag hetzelfde is en ik mensen vanuit de hele wereld ontmoet.

Op het moment ben ik bezig met het schrijven van mijn scriptie bij Stichting SAIL Amsterdam en doe ik onderzoek naar hoe de schippers van het varend erfgoed beter betrokken kunnen worden bij het evenement SAIL Amsterdam 2020. Ik word tijdens dit traject begeleid door Aart Hiemstra die zich bezighoudt met de nautische zaken bij en tijdens het evenement. Mijn scriptie duurt een half jaar met uitloop tot een jaar, maar mijn doel is om het binnen het eerste half jaar af te ronden.

Zoals veel mensen al weten wat ze willen gaan doen na hun studie ben ik totaal het tegenovergestelde. Ik weet niet in welke sector ik werkzaam wil zijn of dat ik een Master wil gaan volgen. Mijn droom is om eerst met vriendinnen of mijn vriend voor een periode te gaan reizen en mijn ervaringen te delen via een blog. Daarnaast zou ik graag in verschillende landen seizoenswerk willen doen om zo diverse ervaringen op te doen en nieuwe culturen te leren kennen. Ook ben ik ervan overtuigd dat reiservaring je kan helpen met verdere keuzes in het leven.

Pin It on Pinterest

web-monitoring-ok