020-2371688 info@sail.nl

Suzanne Wester

Afstuderen met de rug in de wind

‘Je gaat nog besmet raken met het SAIL-virus’, werd er tegen mij gezegd toen ik bij SAIL Den Helder in 2017 begon. In eerste instantie geloofde ik daar niet in, maar ik denk dat ik toch besmet ben geraakt met dit virus.

Eerder heb ik organisatorisch mogen helpen bij SAIL Den Helder, met als hoogtepunt het door mij georganiseerde omvalfeest. Ik heb hier mooie herinneringen en een leerzame ervaring aan over gehouden.

Nu zijn er nieuwe kansen gekomen voor mij bij SAIL Amsterdam 2020. Ik mag afstuderen voor mijn HBO-opleiding Leisure & Events Management aan de hogeschool Inholland in Diemen en wilde dit graag bij SAIL Amsterdam doen. Voor de afdeling Hospitality mag ik onderzoek doen naar de mogelijkheid van arrangementen voor ZZP’ers en de micro bedrijven. Naast de uitdaging van het schrijven van de scriptie zelf, kijk ik ook uit naar het ontmoeten van stakeholders van mijn scriptie en de organisatie.

Na het schrijven van mijn scriptie hoop ik actief te mogen blijven voor SAIL Amsterdam. Dit kan ik bijvoorbeeld gaan doen met de informatie verkregen uit mijn scriptie. Op het evenement zie ik mijzelf graag genieten van het overweldigende gevoel van dit grote event. Dat ik met spleetoogjes van vermoeidheid mijn titel, “Naut van de Nacht”, heb verdedigd, kan terugkijken op een mooi evenement.

Met straks mijn bachelor op zak, ga ik verder studeren met de master Financieel Management. Met de creatieve vaardigheden van mijn bachelor en de exacte vaardigheden van de master, wil ik mij gaan onderscheiden op de arbeidsmarkt. Daarbij heb ik een baan voor ogen waarbij ik mag organiseren en op de centjes mag letten.

Wil jij meer weten over mij, spreek mij gerust aan. Ik ben te herkennen aan de blijvende lach op mijn gezicht. Ik word blij van sporten (voetbal, hardlopen en schaatsen), werken in de bediening, reizen naar bijvoorbeeld Litouwen of het Noorderlicht en heel simpel een frisse neus halen op de open vlaktes buiten. Maar misschien word ik wel veel blijer als ik jou mag toevoegen aan mijn netwerk!

Pin It on Pinterest

web-monitoring-ok