Algemeen, 18 december 2019

Nieuwsupdate december

Nieuwsupdate 18/12/2019

Beste Sailor,

Nu de laatste dagen van 2019 naderen komt de tiende editie van SAIL in Amsterdam steeds dichterbij. Van 12 t/m 16 augustus 2020 komen nationaliteiten vanuit de hele wereld, indrukwekkende schepen en hun enthousiaste bemanningsleden samen op SAIL.

Een mooi moment om stil te staan bij de ontwikkelingen tot nu toe en om vooruit te kijken richting #SAIL2020!

 

Hoogtepunten 2019

Ook de komende 10e jubileumeditie moet een feest voor jong en oud zijn. Bijna 50 Tall Ships hebben hun komst nu al bevestigd! Hoofdsponsor KPN zal ook deze editie miljoenen bezoekers verbinden met een passend netwerk en ook sponsoren als Damen, Provincie Noord-Holland en Tommy Hilfiger kwamen aan boord van #SAIL2020. Bovendien hebben al meer dan 1.500 enthousiaste vrijwilligers zich aangemeld om samen SAIL mogelijk te maken, ongelofelijk bedankt!

Vrijwilligers shinen in Tommy Hilfiger tijdens #SAIL2020

Als een waar Sinterklaascadeau werd op 5 december bekend gemaakt dat Tommy Hilfiger zich als sponsor heeft verbonden aan SAIL Amsterdam 2020. Zij zullen de ruim 2.000 vrijwilligers duurzaam en herkenbaar stylen. Ook vrijwilliger worden? Meld je dan hier aan.

Vaar mee met SAIL Amsterdam 2020
Eenderde van de vaartochten is nu al verkocht! Kom aan boord van de 10e editie, bekijk de opties hier.

Vooruitblik 2020

Volgend jaar is het zover, op 12 augustus schutten de sluizen in IJmuiden met alle (inter)nationale Tall Ships. Tot die tijd zullen we jullie op de hoogte houden met alle nieuwe ontwikkelingen, bijvoorbeeld over merchandise, vaarregels, nieuwe partners en alle schepen die naar #SAIL2020 komen. Het is mooi om te zien dat het enthousiasme voor SAIL nu al begint te groeien, hopelijk zien we je van 12 t/m 16 augustus in Amsterdam.

Tall Ships

 

De laatste orginele Nederlandse driemaster de Oosterschelde zeilt over de zee

Oosterschelde

Ook deze wereldreiziger komt naar SAIL Amsterdam 2020. Na tweemaal de wereld zijn rondgereisd zal de Oosterschelde volgend jaar de havens van Amsterdam invaren. Een unieke kans om een van de grootste zeilschepen van Nederland te zien.

 

 

 

Zr. Ms. Urania

‘Caveo non Timeo’, ‘Ik waak maar vrees niet’. De Zr. Ms. Urania geeft toekomstige marineofficieren de kans om de basisbeginselen van het zeemanschap te leren. Op #SAIL2020 kun jij zelf kennismaken met het werken op zee.

 

 

 

 

Jantje

De Jantje wil het eerste zeilcharterschip van Nederland worden wat alleen maar op waterstof vaart! Dit duurzame initiatief en dit ondernemende schip tonen wij dan ook graag tijdens deze jubileumeditie van SAIL in Amsterdam.

 

 

Happy (#SAIL)2020!

 

Heel fijne kerstdagen en een prachtig 2020! Samen varen we richting #SAIL2020, met vrienden vanuit de hele wereld…! 😉

 

Social

Deel dit artikel