Algemeen, 26 februari 2020

Nieuwsupdate februari

Nieuwsupdate 26/02/2020

Beste Sailor,

Nog minder dan een half jaar tot #SAIL2020! Ben jij al klaar voor SAIL Amsterdam 2020? Het enthousiasme groeit bij onze SAIL-fans, partners, schepen en vrijwilligers. We kijken uit naar alle prachtige Tall Ships, de trots van onze Nederlanse vloot en alle andere SAIL-activiteiten die mogelijk zijn van 12 t/m 16 augustus!

 

Grondlegger Heineken terug als hoofdsponsor

Wij proosten op de terugkeer van Heineken als partner van SAIL. In 1975 waren ze al betrokken bij de totstandkoming van de eerste SAIL, toen vanwege de viering van het 700-jarig bestaan van Amsterdam. Nu als exclusieve leverancier van bier en cider, maar ook met een bijdrage aan het maatschappelijk programma van SAIL. Benieuwd? Lees dan hier meer.

 

 

Nieuws

Stap in het SAIL-huwelijksbootje?
SAIL verbindt de hele wereld, en hoe kan dat mooier dan door de liefde? Tijdens deze jubileumeditie van SAIL hebben jij en je liefde de unieke kans om te trouwen op het dek van een van ‘s werelds mooiste schepen. Zie jij dit wel zitten? Lees dan hier verder.

Vind ons tijdens de HISWA!
Voor iedereen die houdt van varen is de HISWA ‘the place to be’ om je voor te bereiden op het nieuwe vaarseizoen. Of je nu af en toe op avontuur gaat met je eigen sloep, of je een fanatieke watersporter bent, of vragen hebt over SAIL want wij zijn erbij! Dus kom ons gerust opzoeken met al je vragen of om gezellig even gedag te zeggen! Dit jaar is de HISWA in de RAI van 11 t/m 15 maart, bekijk hier alle mogelijkheden.

Let the adventure begin!
Ook voor onze vrijwilligers gaat het avontuur bijna beginnen, de vrijwilligersdagen komen er namelijk aan! Op 14 en 21 maart zijn alle vrijwilligers uitgenodigd voor de allereerste kennismaking of voor een warme terugkomst. Maak kennis met het team, de plannen en je mede toppers.

Enthousiasme op het schipperscafé!

Onze schippers zijn helemaal klaar voor #SAIL2020. Gisteren hebben zij de menu’s voor SAIL geproefd bij Sligro. Dit is goed bevallen waardoor zij nog meer zin hebben in aankomende zomer. Stap zelf aan boord om van deze heerlijke menu’s te genieten tijdens SAIL.

Wist je dat..
Al meer dan 50 Tall Ships bevestigd hebben te komen naar #SAIL2020? Naast deze indrukwekkende schepen zullen er nog meer dan 500 andere schepen te bewonderen zijn. Dit wil je toch niet missen? Al meer dan 50% van de zakelijke arrangementen zijn verkocht, maar er zijn nog altijd prachtige vaartochten beschikbaar. Bekijk hier hoe je dit spektakel vanaf het water kunt meemaken.

 

Tall Ships

Christian Radich - De witte lady zeilboot in het water

 

Christian Radich

Deze televisiester van de serie ‘The Onedin Line’ uit de jaren 70 is te bewonderen tijdens #SAIL2020. Stap aan boord en kom in aanraking met het unieke leven op de Christian Radich.

 

 

 

 

De Onderneming

Een van de prachtige schepen uit de Hospitality Vloot van deze 10e editie van SAIl in Amsterdam is ‘De Onderneming’. Zij is te herkennen aan haar lange helmhout (roerstok) dat over het achterdek draait.

 

 

 

 

Feuerschiff Borkumriff

Ook dit stoere lichtschip uit Borkum zal op 12 augustus de haven van Amsterdam binnenvaren. Een prachtig stuk technisch-maritieme historie wat je nu ook tijdens SAIL kunt ontdekken.

Social

Deel dit artikel