Algemeen, 29 januari 2020

Nieuwsupdate januari

Nieuwsupdate 29/01/2020

Beste Sailor,

Eindelijk is het zover, het #SAIL2020-jaar is begonnen! De tiende editie van SAIL in Amsterdam komt steeds dichterbij en wij kijken steeds meer uit naar alle indrukwekkende Tall Ships, dansende bemanningsleden en enthousiaste bezoekers die Amsterdam zullen kleuren van 12 t/m 16 augustus.

 

Heb jij ons al op tv gezien?

Wij zijn vanaf vandaag te zien op tv met de allereerste commercial van #SAIL2020! Nog niet gezien? Bekijk hem dan hieronder.

 

Nieuws

Jinek
Benieuwd naar de laatste SAIL-updates? Kijk vanavond naar Jinek met Prins Maurits (Beschermheer Stichting SAIL Amsterdam) en Arie Jan de Waard (Voorzitter Stichting SAIL Amsterdam). Samen blikken zij vooruit op #SAIL2020, welke schepen zullen komen, wat is het centrale thema en welke programma-onderdelen mogen niet ontbreken? Vanavond om 22.15 op RTL4, kijk je ook?

SAIL vaart naar de Danzigerkade
Met de wind in de zeilen starten we het (#SAIL)2020-jaar vanuit een nieuw kantoor. Je kunt ons vanaf nu vinden op de Danzigerkade 213 B. Dus mocht je ons willen bezoeken, let dan op dat je naar het juiste adres komt!

Zakelijke SAIL-In arrangementen bijna uitverkocht!
Een bijzonder uitje met het bedrijf, een unieke verering met uw zakelijke relaties of een eigen privé schip met een grotere groep? Ook dit is nog altijd mogelijk, neem contact met ons op voor jullie eigen unieke #SAIL2020-ervaring. Let wel op, onze SAIL-In arrangementen zijn bijna uitverkocht, dus boek deze nog snel!

Luxury Hotels supporter van SAIL Amsterdam 2020
Luxury Hotels of Amsterdam omarmen samen SAIL. Alleen door de steun van al onze (hoofd)sponsoren, supporters, suppliers en family is #SAIL2020 mogelijk. Ook gebruik maken van het internationale decor van SAIL om jouw verhaal te delen en je betrokkenheid bij de stad, regio en het land te laten zien? Laat het ons dan weten.

Wist je dat..
Je nog steeds onderdeel kan zijn van #SAIL2020? Maar liefst 1565 vrijwilligers hebben zich al aangemeld en maken zo de organisatie van SAIL mede mogelijk. Ook deel uit maken van dit gemotiveerde team en alles van dichtbij meemaken? Meld je dan nu nog snel aan.

 

Tall Ships

 

Selene

De Selene is straks niet alleen bekend van het romantische programma ‘Ja wij willen’, maar ook van SAIL Amsterdam 2020. Als een van de weinige vrouwelijke schippers in de Hospitality Vloot zal Edith liefde en lef brengen naar #SAIL2020.

 

 

 

Alexander von Humboldt II

Ook onze oosterburen varen de Amsterdamse haven binnen op 12 augustus. De Alexander von Humboldt II biedt expedities aan voor mensen met een flinke dosis lef, met en zonder zeilervaring.

 

 

 

 

 

Aphrodite

Na het trotseren van de Wadden-, Oost- en Middellandse Zee zal de Aphrodite nu de wateren van Amsterdam trotseren tijdens #SAIL2020. Een unieke kans om dit schip te bewonderen nu ze alleen nog maar vaart als privé-schip.

Social

Deel dit artikel