Algemeen, 28 november 2019

Nieuwsupdate november

Nieuwsupdate 27/11/2019

Beste Sailor,

De Amsterdamse haven verwelkomt van 12 t/m 16 augustus 2020 voor de 10e keer indrukwekkende schepen, zingende bemanningsleden en bezoekers vanuit alle windstreken!

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen, nieuw bevestigde schepen of hoe jij zelf een bijdrage kunt leveren aan SAIL Amsterdam 2020? Via deze nieuwsupdate blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws!

 

Aftermovie SAIL Amsterdam 2015

Wat kun je allemaal verwachten tijdens #SAIL2020? Met de aftermovie uit 2015 kom je alvast in de stemming met alle kleurrijke bezoekers, (inter)nationale schepen en talloze (nautische) activiteiten!

 

NIEUWS

Ontdek de nieuwe website
Het is de trouwe volgers vast al opgevallen: SAIL.nl is vernieuwd! Ontdek alle Tall Ships, lees het laatste nieuws en word onderdeel van de website via de Social Wall met #SAIL2020. Ook de ontwikkelingen over programmering en activatie van hoofdsponsor KPN vind je vanaf voorjaar 2020 op de vernieuwde website. Benieuwd? Neem dan snel een kijkje op SAIL.nl.

Verras met een origineel cadeau tijdens de feestdagen
Op zoek naar een origineel cadeau voor in de schoen of onder de kerstboom? Geef dan een SAIL-vaartocht cadeau! Op onze website vind je de verschillende mogelijkheden, de komende tijd zullen hier meer opties bijkomen. Ook de unieke #SAIL2020-merchandise vind je vanaf voorjaar 2020 op SAIL.nl. Via de socials van SAIL en deze nieuwsupdate houden we je op de hoogte!

Vrijwilligers ‘coördinatorendag’
Op zaterdag 23 november vond de allereerste ‘coördinatorendag’ van #SAIL2020 plaats. Waarbij meer dan 40 enthousiaste vrijwilligers, met een coördinerende rol, uitleg kregen over de doelen en verwachtingen tijdens #SAIL2020. Fantastisch hoeveel enthousiasme er is om samen het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland neer te zetten: al bijna 1.000 vrijwilligers hebben zich aangemeld! Wil jij ook deel uit maken van dit enthousiaste team? Meld je dan snel aan als vrijwilliger. De winnaars van de oproep uit de vorige nieuwsupdate ontvangen binnenkort hun unieke #SAIL2020-pet.

Wist je dat..
Niet alleen de grote (inter)nationale Tall Ships te bewonderen zijn tijdens #SAIL2020? Ook de trots en glorie van ons Nederlands Varend Erfgoed komt tot leven. Ontdek alle verschillende schepen, van kotters tot botters, van motorsleepboten tot bedrijfsvaartuigen, of alle diverse jachten. Ben jij de eigenaar van één van deze prachtige vaartuigen? Je kunt je nu nog aanmelden om onderdeel te worden van de Varend Erfgoed-vloot!

 

TALL SHIPS

Santa Maria Manuela

Van wetenschappelijke-, tot educatieve- en milieuprojecten, de Santa Maria Manuela is van alle markten thuis. Ontdek al haar avontuurlijke verhalen tijdens #SAIL2020.

 

 

 

Avontuur

Gracieus, comfortabel en één van de snelste zeilklippers van heel Nederland, dat is het hospitality-schip de Avontuur. Kom haar bewonderen tijdens de 10e editie van SAIL in Amsterdam.

 

 

 

El Galeon

Na al haar expedities naar het nieuw ontdekte Amerika gaat de El Galeon nu de zee trotseren om deel te nemen aan SAIL Amsterdam 2020. Ontdek dit Spaansje Galjoen in de Amsterdamse haven.

 

 

WIE ZIJN WIJ?

 

Foto van het projectteam van SAIL met water op de achtergrondMeet the #SAIL2020-team
Hoe ontvang je ruim 2 miljoen bezoekers? Hoe verbind je alle verschillende doelgroepen? En hoe blijft SAIL vrij toegankelijk? Zomaar een paar vraagstukken waar het SAIL-team dagelijks mee bezig is. De organisatie bestaat uit verschillende teams met ruim 40 werknemers. Dit is een grote groep jonge talenten aangevuld met professionals uit verschillende vakgebieden en ervaringsdeskundigen van de vorige editie(s). Deze combinatie zorgt voor een divers team, wil je onderdeel worden van het projectteam? Hou onze website dan goed in de gaten!

 

Social

Deel dit artikel