Algemeen, 27 juni 2019

Vaar mee met SAIL Amsterdam 2020!

10e jubileumeditie van SAIL verbindt de hele wereld!

 

Amsterdam, 27 juni 2019 – De officiële zakelijke arrangementen voor SAIL Amsterdam 2020 zijn vanaf vandaag te koop alleen via: SAIL.nl. Wees er snel bij, de eerste 10.000 zijn al verkocht. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar: van de SAIL-In tot de SAIL-Out en van de middagarrangementen op het bruisende IJ tot de spectaculaire avonden met duizenden lichten. Door mee te varen met officiële SAIL-arrangementen draagt het bedrijfsleven bij aan de totstandkoming van #SAIL2020. Alleen zo kan SAIL het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland blijven en miljoenen mensen samenbrengen, inspireren en verbinden. Voor de deelnemende bedrijven biedt SAIL een aansprekend en passend decor waarin de visie, de strategie en de ondernemingsgeest van innovatieve en grensverleggende bedrijven wordt versterkt.

SAIL Amsterdam 2020 is er voor iedereen. Het event, van Tall Ships, Hollandse vloot en varend erfgoed, is vrij toegankelijk, zowel met sloepen op het water als wandelend op de kade. Maar het opzetten en veilig kunnen organiseren van een evenement van deze omvang kost veel geld. Dat wordt opgebracht door de inkomsten uit de arrangementen, bijdragen van partners en de Gemeente Amsterdam. Ook de hulp van 2.000 vrijwilligers is onmisbaar.

Koop alleen formeel goedgekeurde arrangementen

SAIL Amsterdam 2020 kan alleen voor het grote publiek vrij toegankelijk blijven door de verkoop van officiële zakelijke arrangementen, waarin een automatische afdracht aan SAIL zit.
Er worden inmiddels ook zakelijke arrangementen te koop aangeboden door niet officieel geaccrediteerde partijen. Deze commerciële partijen liften dus wel mee op het succes van SAIL, maar dragen daar niets aan bij.

Strenge veiligheids- en toegangsregels
Zowel voor de veiligheid als betaalbaarheid van dit prachtige event, is het noodzakelijk om correcte en heldere afspraken te maken. De SAIL-organisatie heeft daarom alle rederijen en betrokken partijen nu al geïnformeerd over de havenregels en strenge toegangsbeveiliging tijdens SAIL Amsterdam 2020. Velen van hen hebben zich reeds aangesloten bij de SAIL-organisatie. De deelnemende rederijen en schepen zijn herkenbaar aan het officiële SAIL-logo en dragen financieel bij aan een succesvol en veilig SAIL Amsterdam 2020.

 

SAIL Amsterdam 2020 verbindt de hele wereld.

Over organisatie 10e SAIL Amsterdam

SAIL Amsterdam 2020 wordt georganiseerd door Stichting SAIL Amsterdam (SSA) samen met SAIL Event Partners (SEP). In SEP hebben Stichting SAIL Amsterdam, Havenbedrijf Amsterdam en ACE Concepts & Events zich verenigd om ook deze tiende editie van SAIL Amsterdam tot een succes te maken. Meer informatie op www.sail.nl, via Facebook (facebook.com/sail.nl), Twitter (@SailAmsterdam, #SAIL2020) of Instagram (SailAmsterdam2020, #SAIL2020).

Social

Deel dit artikel