020-2371688 info@sail.nl

Anneke Clemens

Alle zeilen bijzetten

Mijn naam is Anneke Clemens. Ik ben 23 jaren jong en ga mijn afstudeeronderzoek bij SAIL schrijven. Dit onderzoek gaat over het verhogen van de culturele diversiteit van de bezoekers aan SAIL 2020. Dit sluit nauw aan bij mijn studie: Tourism Management. Tijdens mijn studie heb ik een half jaar in Zweden gestudeerd en ik heb me hier gefocust op interculturele communicatie. Hierna heb ik een minor in responsable travel gedaan waarbij ik een maand in Gambia een project heb uitgevoerd. Ook heb ik een stage bij ING gelopen waarin ik het team mocht versterken van Sponsoring&Events.

Zelf kom ik uit een klein dorpje in de kop van Noord-Holland, Callantsoog, waar ik al meerdere jaren SAIL Den Helder heb mogen aanschouwen. Wat een indrukwekkend evenement is dat toch! Nu woon ik alweer vijf jaar in Amsterdam en voel me al een echte Amsterdammer. Nu is het natuurlijk de bedoeling dat elke inwoner van Amsterdam dit zo voelt en dit is weer een mooie schakel naar mijn onderzoek waar ik me ga focussen op de inclusiviteit van Amsterdam.

Hoe ben ik hier verzeild geraakt?

Via school heb ik Margit ontmoet en ben ik enthousiast geworden om bij SAIL een scriptie te schrijven. Ik zal daarom ook alle zeilen bijzetten om dit onderzoek tot een succes te maken.

Pin It on Pinterest

web-monitoring-ok