020-2371688 info@sail.nl

LU MORAIS

ASSISTENT A BUNCH OF CHOICES

In oktober 2012 zette ik koers naar Nieuw-Zeeland. Mijn plan was om een tussenjaar te nemen en een jaar rond te reizen nadat ik de middelbare school had afgerond. Eén jaar werd langzaam drie jaar en eindelijk keerde ik terug naar de lage landen voor een paar maanden.

Toen ik eindelijk terug was had ik geluk, want tijdens mijn verblijf in Amsterdam was de aanloop van SAIL Amsterdam 2015 in volle gang bezig. Ik wilde me graag aansluiten bij SAIL Academy 6 weken voordat SAIL Amsterdam 2015 van start ging, omdat ik altijd al geïnteresseerd ben geweest in de evenementenbranche en ik daar graag ervaring in wilde opdoen.

 

Al sinds ik jong ben plan ik mijn eigen verjaardagen en nu vind ik het leuk om uitjes met vrienden te organiseren. De afgelopen 6 jaar heb ik vooral in de horeca gewerkt en ben uiteindelijk in de cafés en restaurants waar ik werkte feestjes die daar plaatsvonden gaan plannen.

Nu, 3 jaar later ben ik weer terug van weggeweest. Hoewel SAIL Amsterdam 2020 nog vrij ver weg is zijn we al druk bezig met de organisatie hiervan en ik voel me bevoorrecht dat ik hier weer een rol in de SAIL Academy mag en ga spelen.

Pin It on Pinterest

web-monitoring-ok