020-2371688 info@sail.nl

Ben jij op zoek naar een leuke stage en wil jij van september 2019 tot en met januari 2020 meewerken aan de organisatie van SAIL Amsterdam 2020? Lees dan snel verder.

In deze functie waarbij alles met water op je pad komt, word je dé ondersteuner en tussenpersoon tussen SAIL en haar (nautische) partners. Je bent de rechterhand van je begeleider en samen zorgen jullie ervoor dat alles loopt zoals het hoort te lopen.

DE STAGE WERKZAAMHEDEN

Als assistent nautische zaken ben je bezig met alles wat over water gaat. Zo denk je mee over de inrichting van de havens en teken je de schepen en de functies daarvan in een kaart. Je denkt na over het aanleggen van steigers, pontons en stemt dat af met de overige taakclusters binnen SAIL. Er zijn enkele raakvlakken met de uitvoerende producenten van SAIL, het varend erfgoed en de hospitality. Je treedt op als tussenpersoon naar de tekenkamer van het havenbedrijf wat betreft de aanpassingen van kaarten en het totale vlekkenplan.

WAT VOOR IEMAND BEN JIJ?

Je hebt uiteraard affiniteit met nautische zaken, je kunt goed samenwerken en je begrijpt welke taken uitgevoerd moeten worden. Je kunt in een informele sfeer samen oplossingen bedenken (analytisch denken) en deze daarna (laten) uitvoeren. Je hebt oog voor detail, je werkt secuur en beschikt over een ICT-inzicht. Voor deze functie moet je in het bezit zijn van een autorijbewijs. Je zult vaak zelfstandig moeten werken, aangezien deze functie ook deels zonder begeleiding zal moeten worden uitgevoerd.

Kun jij niet wachten om met voet aan wal te gaan? Stuur dan je CV met motivatiebrief, originaliteit wordt gewaardeerd, naar margit@sail.nl. Voor meer vragen kun je natuurlijk ook even bellen naar 06 – 41370431.

 

Pin It on Pinterest

web-monitoring-ok