020-2371688 info@sail.nl

ESTRELLA BRAND

AUTHENTIC BOLD WAVE!

We willen allemaal iets achterlaten in deze wereld, ‘eternal’ zijn, zodat we zullen worden herinnerd wanneer we doodgaan (en dat gaan we uiteindelijk…). We willen het gevoel creëren dat wanneer deze tijd komt, het niet allemaal voor niets was, maar dat we iets hebben betekend. Of zo. Vier van mijn grootste passies zijn zeilen, fotografie, reizen en schrijven. Deze combinatie lijkt voor mij de manier om ‘eternal’ te worden. Een verhaal vertellen wat, als ik het niet vertel, misschien nooit verteld zou worden. Ik wil verhalen vertellen, vertalen, verduidelijken om anderen te helpen met ‘eternal’ worden en mezelf deze status ook maar meteen gunnen.

Ik ben Estrella Brand, 24 jaar, de zoveelste wereldreizigster, beroepsmatig zeilster over de hele wereld met een passie voor spontaniteit, cultuur, fotografie, journalistiek, media, surfen en verder bijna alle sporten die te bedenken zijn.

 

Ik geloof in leren door doen en leren van de experts binnen een vakgebied. Door mijn passie voor verhalen vertellen en vertalen naar een eigen beeld, naar fotografie of woorden, probeer ik onverwachte en bijzondere verbindingen te leggen. Bij SAIL en SAIL Academy heb ik een kans gekregen om een van de mooiste verhalen te vertellen. Het is niet alleen maar een heel dynamisch en leerzame organisatie; het is meer dan dat. De glinstertjes in mijn ogen elke avond na werk verklappen mijn binding met en enthousiasme over de organisatie en het evenement. Al mijn grootste passies komen hier samen.

Voor een greep uit mijn foto’s en beeld op de wereld, nodig ik je graag uit om een kijkje te nemen op mijn website: www.estrellabrand.com.

“If you say that getting money is the most important thing. You’ll be doing the things you don’t like doing in order to keep on living, that is to keep on doing the things you don’t like doing. Which is stupid.”
Alan Watts.

Fair winds,
Estrella Brand

Pin It on Pinterest

web-monitoring-ok