020-2371688 info@sail.nl

TOSAN, ANIECK, TATUM, NUNO, MARIEK

CREATIVE BUSINESS

Wij zijn eerstejaars studenten van de opleiding Creative Business aan de Hogeschool Inholland Haarlem. We zijn vindingrijk en dit leidt tot mooie concepten. Onze ambities variëren, maar we willen allemaal een zo groot mogelijk evenement organiseren.

Ik ben Tosan Ayutsede en ik ben 22 jaar. Mijn droom is om een groot evenement te organiseren waarbij dans centraal staat. Ook heb ik interesse in radio.

Mijn naam is Anieck Sas en ik ben 20 jaar. Ik volg de opleiding Creative Business, omdat ik erg geïnteresseerd ben in de entertainmentindustrie. Mijn droom is om een groot evenement te organiseren.

Ik ben Tatum Dingemans, 18 jaar en ik ben bij deze opleiding terecht gekomen door mijn interesse in de wereld van evenementen, televisie en artiesten. Momenteel interesseert mij de richting artiestenmanagement, omdat ik zelf fan ben van meerdere artiesten en het hele proces van een artiest erg interessant vind.

Mijn naam is Nuno Oliveira Amaral, 22 jaar en ik heb voor deze opleiding gekozen vanwege mijn interesse in de entertainment business en dan vooral gericht op de muziekindustrie. Dit motiveert mij om voor alle uitdagingen die op mijn pad komen, mijn best te doen.

Mijn naam is Marieke Ydo, ik ben 21 jaar en ik woon sinds een paar jaar in Haarlem. Van kleins af aan heb ik al interesse in de wereld van grote events, media en vormgeving. Daarom heb ik er voor gekozen om te beginnen met de studie Creative Business.

Samen vormen wij de groep ‘Ship Happens’ en gaan wij deze periode aan het werk voor SAIL Academy. Wij hebben de opdracht gekregen om een nieuw en verrassend bemanningenprogramma te bedenken voor jongeren tussen de 16 en 25 jaar. Wij denken dat wij hierbij kunnen helpen! In ieder geval hebben wij heel veel zin om met de opdracht in zee te gaan.

Pin It on Pinterest

web-monitoring-ok