Feestende matrozen in de straten van Amsterdam

Let’s keep in touch

Contact

Bezoekadres

Let op: het SAIL-kantoor is verhuisd!

Danzigerkade 15, unit 6A
1013 AP Amsterdam
020-2371688

Bereikbaarheid SAIL-kantoor:
Fiets:
Circa 13 minuten vanaf Amsterdam Centraal of Station Sloterdijk.
Auto: Parkeermogelijkheden in de Houthavens Parkeergarage of de Minerva Parking.
Openbaar vervoer: 15 minuten met Stadsbus 48 vanaf Amsterdam Centraal of 16 minuten met Stadsbus 22 vanaf Station Sloterdijk.

Postadres

Danzigerkade 15, unit 6A
1013 AP Amsterdam

 

Algemene vragen

Voor algemene vragen over kun je contact opnemen met SAIL via info@sail.nl of 020-2371688.

Arrangementen

Voor vragen over arrangementen en hospitality kun je contact opnemen met Team Hospitality via hospitality@saileventpartners.nl of 020-2371680.

Partnerships

Wil je partner worden van SAIL? Neem dan contact op met Ronald van Liemt via ronald@saileventpartners.nl of 06-53242882.

Vrijwilligers & Academy

Wil je vrijwilliger worden tijdens SAIL? Klik dan hier voor het aanmeldformulier. Heb je een vraag? Stuur dan een mail naar vrijwilligers@sail.nl.

Wil je stage bij ons lopen? Neem dan contact op met Margit Bosch, SAIL Academy via margit@sail.nl of 06-41370431.

Pers

Voor persvragen of interview-verzoeken mag je contact opnemen met perscoördinator Manon Bonnier via manon@saileventpartners.nl of 06-51621442.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

SAIL is een inspirerend, trotsmakend, vijfjaarlijks, nautisch evenement. Het is het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland waarbij de Tall Ships, het varend erfgoed en alle andere schepen het hart vormen. Van 12 t/m 16 augustus komen schepen, bemanningen en bezoekers vanuit de hele wereld samen.

SAIL verbindt de hele wereld! Van 12 t/m 16 augustus 2020 komen schepen, bemanningen en bezoekers vanuit de hele wereld samenkomen. SAIL toont ons daardoor een wereld in onderlinge verbondenheid waar grenzen kunnen worden verlegd en innovatie wordt beloond. SAIL is ook een groot feest voor alle inwoners van Amsterdam, voor Nederland en de rest van de wereld.

SAIL Amsterdam 2020 gaat niet door. Daarmee respecteert en volgt SAIL de noodzakelijke maatregelen vanuit de bevoegde instanties. Met de nieuw aangekondigde maatregelen, inclusief een verbod op grote evenementen tot 1 september a.s., is het onmogelijk geworden om SAIL Amsterdam 2020 te organiseren. In zorgvuldige afstemming met de Gemeente Amsterdam, Port of Amsterdam, Provincie Noord-Holland en andere betrokken partners is de lastige beslissing genomen om SAIL pas weer te organiseren in 2025.
We bedanken iedereen die de afgelopen tijd zo hard heeft gewerkt aan de voorbereiding van #SAIL2020. “Met pijn in het hart zijn we gedwongen deze beslissing te nemen, waarvan we overtuigd zijn dat dit de enig juiste is”, aldus Arie Jan de Waard, voorzitter Stichting SAIL Amsterdam. “Aan alle liefhebbers die reikhalzend naar SAIL hebben uitgekeken, vragen we begrip voor deze uitzonderlijke situatie. Dank aan alle Tall Ships, het varend erfgoed, schippers, bemanningen, sponsoren, partners, vrijwilligers en het SAIL-team voor al hun ongelofelijke inzet en betrokkenheid. Samen met de Gemeente Amsterdam gaan we hard aan het werk om SAIL in 2025 groots terug te laten keren. SAIL is dan één van de hoogtepunten in de viering van 750 jaar Amsterdam, als we bovendien 50 jaar én de 10e editie van SAIL vieren.”

Uiteraard is intensief onderzocht of uitstel naar een tussenliggend jaar mogelijk is. Helaas bleek dat geen realistisch scenario: zo is op dit moment niet met zekerheid te zeggen dat een groots evenement als SAIL volgend jaar wél veilig en verantwoord georganiseerd kan worden. Bovendien varen de internationale Tall Ships volgens een jarenlang vastgestelde planning en zijn daarom niet automatisch beschikbaar op een ander moment. Ook wil SAIL graag een vrij toegankelijk evenement blijven. Daarbij is de steun van partners en het bedrijfsleven onontbeerlijk. Zij hebben begrijpelijkerwijs aangegeven de komende periode hun prioriteiten elders te moeten leggen, maar wel graag mee te willen bouwen aan de jubileumeditie in 2025.

De SAIL-organisatie zal de komende tijd alles in het werk stellen om zaken met alle betrokkenen zorgvuldig en correct af te handelen. Met alle particulieren en bedrijven die al arrangementen hebben afgenomen zal in de komende weken actief contact worden opgenomen. Zorgvuldige afhandeling van alle afspraken vergt tijd, we vragen alle betrokkenen om geduld en begrip voor deze uitzonderlijke overmachtssituatie. Voor vragen over boekingen is SAIL bereikbaar via hospitality@saileventpartners.nl.
Voor verdere persvragen: Jan Driessen 06- 11 33 15 00 of Chris Janssen 06- 12 02 77 68
Voor algemene vragen: 020 – 2371688
Voor vrijwilligers: 020 – 2371681
Voor vragen over arrangementen/boekingen, graag een e-mail naar: hospitality@saileventpartners.nl

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze nieuwsbrief. Onderaan elke pagina kun je je aanmelden om niets te missen over SAIL.

Bekijk hier rechtenvrij beeldmateriaal van SAIL voor mediagebruik.

Voor persvragen of interview-verzoeken mag je contact opnemen met perscoördinator Manon Bonnier via manon@saileventpartners.nl of 06-51621442.

Clipper Stad Amsterdam omringt door mensen met de Nederlandse vlag aan de achterkant

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Stay updated

Naar boven