SAIL Academy

ASSISTENT NAUTISCHE ZAKEN

SAIL Amsterdam 2020

SAIL in Amsterdam is het grootste, vrij toegankelijke publieksevenement van Nederland. Het evenement wordt iedere vijf jaar georganiseerd; tussen woensdag 12 augustus en zondag 16 augustus 2020 vindt de tiende editie van het evenement plaats.

Om te zorgen dat ook deze editie weer een groot succes wordt, zijn wij op zoek naar bijzondere, talentvolle mensen die de vertaalslag kunnen maken van schets naar werkelijkheid. Dit is een kans die je niet mag en kan laten liggen. Kortom, we kunnen jouw expertise goed gebruiken in ons team.

 

De stagewerkzaamheden

Als assistent nautische zaken ben je bezig met alles wat over water gaat. Zo denk je mee over de inrichting van de havens en teken je de schepen en de functies daarvan in een kaart. Je denkt na over het organiseren van nautische evenementen en stemt dat af met de overige taakclusters binnen SAIL. Er zijn enkele raakvlakken met de uitvoerende producenten van SAIL, het varend erfgoed en de hospitality. Je treedt op als tussenpersoon naar leden van het nautisch team zoals evenementen, rondvaart en varend erfgoed.

 

Wat voor iemand ben jij?

Je hebt uiteraard affiniteit met nautische zaken, je kunt goed samenwerken en je begrijpt welke taken uitgevoerd moeten worden. Je kunt in een informele sfeer samen oplossingen bedenken (analytisch denken) en deze daarna (laten) uitvoeren. Je hebt oog voor detail, je werkt secuur en beschikt over een ICT-inzicht. Voor deze functie moet je in het bezit zijn van een autorijbewijs. Je zult vaak zelfstandig moeten werken, aangezien deze functie ook deels zonder begeleiding zal moeten worden uitgevoerd.

 

Kun jij niet wachten om met voet aan wal te gaan?

Stuur dan je CV met motivatiebrief, originaliteit wordt gewaardeerd, naar Lu Morais (lu@sail.nl / 06-33302149) of Margit Bosch ( margit@sail.nl / 06-41370431). Voor meer vragen kun je natuurlijk ook even bellen.

Social

Deel deze vacature