SAIL Academy

JUNIOR OFFICE MANAGER

SAIL Amsterdam 2020

SAIL in Amsterdam is het grootste, gratis toegankelijke publieksevenement van Nederland. Het evenement wordt iedere vijf jaar georganiseerd en van 12 t/m 16 augustus 2020 vindt de tiende editie van het evenement plaats: SAIL 2020 verbindt de hele wereld!

In de aanloop naar SAIL Amsterdam 2020 wordt er steeds meer geregeld, georganiseerd en hierdoor wordt het dus ook drukker op de werkvloer. Als junior office manager ondersteun je de huidige office manager met de dagelijkse taken en verantwoordelijkheden.

De stagewerkzaamheden

Jij bent een gastvrouw / gastheer in hart en nieren, want het ontvangen en het geven van een warm welkom aan alle bezoekers op kantoor behoort tot een van jouw dagelijkse werkzaamheden. Jij vindt het leuk om te ontzorgen en helpt de directie waar je kunt. Door alle randzaken goed te regelen zorg jij er onder andere voor dat de driekoppige directie koers kan houden en zich kan focussen op hun primaire taken. Daarbij vind je het leuk om te puzzelen, want met regelmaat krijg jij de opdracht om meetings in te plannen in hun overvolle agenda’s. Een greep uit jouw dagelijkse werkzaamheden: je verzorgt de in- en externe post, beheert belangrijke documenten en de algemene mailbox, je beantwoordt de telefoon en verbindt deze door naar de juiste afdeling en/of persoon. Je plant meetings en bijeenkomsten van de directie en faciliteert deze ook. Verder coördineer je alle faciliteren zaken binnen het kantoorpand. Van het verzorgen van de boodschappen, werkplekken, kantoorartikelen tot het regelen van een bloemetje voor je jarige collega. Je werkt hard en dat wordt gezien én gewaardeerd. Als office manager ben je een echte regelneef en heb je plezier in het plannen, organiseren en regelen. Jij denkt aan de dingen die jouw collega’s vergeten. En legt de verbinding tussen verschillende afdelingen. Jij weet wat er speelt en gebeurd en haakt daar gemakkelijk op in.

Wat voor iemand ben jij? Wij zoeken iemand “who gets the job done!” Je kan goed overweg met Office 365 en beschikt over goede sociale vaardigheden. Je bent communicatief sterk, positief ingesteld en hebt een vrolijk karakter. Je hebt plezier in plannen en organiseren en je vindt het leuk om een uitdaging aan te gaan. Je werkt accuraat en beschikt over een goede Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheid. Je bent niet verlegen en durft vragen te stellen. Vanzelfsprekend ben jij representatief, pak je graag dingen op en zorg je ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Van nature ben jij dienstverlenend ingesteld en help je graag mensen. Tot slot ben je flexibel ingesteld, je past je makkelijk aan aan verschillende situaties en jij kunt snel schakelen. Jij hebt er plezier in om mee te denken, iedereen voelt zich bij jou welkom en op zijn gemak. Met jouw stralende persoonlijkheid is het elke dag weer een feestje om met jou te werken. Je bent nieuwsgierig en doordat je aangesloten bent bij alle afdelingen is het een leuke mogelijkheid om te kijken welke afdelingen/werkzaamheden goed passen bij jouw ambities.

We zoeken bij voorkeur iemand die per direct kan starten en dit betreft een stage voor 2 à 4 dagen per week, dus het kan een ‘lintstage’ zijn, goed te combineren met school. Voor de maanden waarin je stage loopt, krijg je uiteraard een stagevergoeding.

Voel jij je aangesproken en kun je niet wachten om aan de slag te gaan tussen januari 2020 en augustus 2020? Stuur dan je CV met motivatiebrief, originaliteit wordt gewaardeerd, naar Lu Morais (lu@sail.nl / 0633302149) of Margit Bosch (margit@sail.nl / 0641370431).

Social

Deel deze vacature