SAIL Team

Receptie/ Klantenservice Specialist

Opbollende zeilen, krakende touwen, zingende matrozen in het want. Vanuit alle vier de windstreken zetten ’s werelds meest indrukwekkende, historische zeilschepen koers naar Amsterdam voor een uniek en onovertroffen evenement: SAIL Amsterdam 2020.

SAIL in Amsterdam is het grootste, vrij toegankelijke publieksevenement van Nederland. Het evenement wordt iedere vijf jaar georganiseerd en van 12 t/m 16 augustus 2020 vindt de tiende editie van het evenement plaats met als thema ‘SAIL verbindt de hele wereld!’

Om onze bezoekers en onze inkomende contacten via telefoon en mail op te vangen zoekt SAIL een energieke en enthousiaste nieuwe collega in de rol van Receptie/Klantenservice Specialist.

Je verantwoordelijkheden binnen deze rol

  • Je bent het visitekaartje van SAIL, het eerste gezicht dat mensen zien op kantoor en de eerste stem die mensen horen aan de telefoon
  • Je beantwoordt de eerstelijns klantenservicevragen en streeft hierbij naar maximale klanttevredenheid
  • Je beheert de algemene mailbox en helpt mee met het benoemen van de veelgestelde vragen op de website
  • Jij bent een gastvrouw/gastheer op ons kantoor, want het ontvangen en het geven van een warm welkom aan alle bezoekers behoort tot jouw dagelijkse werkzaamheden
  • Ondersteunend aan de Office Manager coördineer je facilitaire zaken binnen het kantoorpand. Van het verzorgen van de boodschappen, het inkopen van kantoorartikelen tot het representatief houden van de vergaderruimtes
  • In de aanloop naar SAIL begeleid je het team van stagiaires en vrijwilligers dat samen met jou de klantenservice van SAIL vormt en alle vragen van bezoekers, bewoners en betrokkenen beantwoordt.

Over jou

Je hebt een ‘can do’ mentaliteit en een twinkel in je ogen. Taken die je op je neemt krijg je voor elkaar en waar je hulp nodig hebt weet je snel te schakelen met de mensen om je heen. Je kan goed overweg met Office 365 en beschikt over goede sociale vaardigheden.
Je bent communicatief sterk, positief ingesteld en hebt een vrolijk karakter. Je streeft naar excellente service zowel binnen als buiten de organisatie. Je werkt accuraat en beschikt over een uitstekende Nederlandse spreek- en schrijfvaardigheid. Engelse spreekvaardigheid is een pré. Je bent niet verlegen en durft vragen te stellen. Vanzelfsprekend ben je representatief, pak je graag dingen op en zorg je ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Tot slot ben je flexibel ingesteld, je past je makkelijk aan naar verschillende situaties en je kunt snel schakelen. Met jouw stralende persoonlijkheid is het elke dag weer een feestje om met jou te werken.

SAIL biedt jou:

  • Tot en met september 2020 een aanstelling voor minimaal 32 uur per week
  • Een marktconform salaris
  • De mogelijkheid mee te helpen bouwen aan het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland
  • Een onvergetelijke ervaring binnen een hecht en zeer gemotiveerd team

SAIL zoekt iemand die kan starten vanaf januari 2020.

Voel jij je aangesproken en kun je niet wachten om aan de slag te gaan van januari tot en met september 2020? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar Bibiche Klok via bibiche@saileventpartners.nl (originaliteit wordt gewaardeerd).

Social

Deel deze vacature