SAIL Hero

Ervaar het leven op een Tall Ship

Ervaar het leven op een Tall Ship

Als je al die bemanningsleden in hun uniformen ziet, denk je wellicht dat het varen op de Tall Ships is voorbehouden aan de professionals. Niets is minder waar! Ook jij kunt ervaren hoe het leven op zee is aan boord van een Tall Ship.

Als partner van SAIL Amsterdam zijn wij gespecialiseerd in de zogenoemde Sail Training reizen, waarbij je als trainee onderdeel wordt van het schip. Onder begeleiding van de vaste bemanningen ga je wachtlopen, zeilen zetten en trimmen, aan het roer of op de uitkijk staan en als je wilt kun je zelfs de masten in.

Er zijn vele verschillende Tall Ships en programma’s waar je aan mee kunt doen en niet alleen in 2020 maar ook nu al! Windseeker adviseert je graag welk Tall Ship het beste bij jou past. Op het ene schip slaap je namelijk in hangmatten en heb je de pure originele ervaring, maar als meer comfort aan jou besteed is, kan dit natuurlijk ook. Waan je in de voetsporen van de ontdekkingsreizigers tijdens een oceaan overtocht, waarbij naast de heersende winden, walvissen, dolfijnen en de mooiste zonsopgangen je reis bepalen. Of kies voor een expeditie reis, waarbij je IJsland, Antarctica of een warme exotische bestemming gaat ontdekken.

Voor ieder een passende en pure ervaring.

Ben je nieuwsgierig geworden en durf jij het aan? Klik hier voor meer informatie! Aanmelden voor 2020 kan ook al!

Social

Deel deze vacature