SAIL Academy

STAGIAIR SAIL HOSPITALITY

STAGIAIR SAIL HOSPITALITY

SAIL Amsterdam 2020

SAIL is, met het decor van de internationale Tall Ships, het grootste publieksevenement van Nederland. Sinds 1975 is SAIL uitgegroeid tot het grootste gratis toegankelijke nautische evenement van Europa. Elke vijf jaar varen ruim 600 schepen door het Noordzeekanaal om af te meren in en rond de IJ-haven.
Na het grote succes van de eerste SAIL in 1975 werd besloten in 1980 weer een SAIL te organiseren. Om die organisatie in goede banen te leiden werd in 1977 Stichting SAIL Amsterdam (SSA) opgericht. Sindsdien heeft de stichting alle edities, elke vijf jaar, succesvol georganiseerd. SAIL Amsterdam 2020 wordt daarmee de tiende editie.

Hospitality afdeling

De afdeling hospitality is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de verkoop van alle hospitality arrangementen voor zowel de zakelijke als ook de consumenten markt. In het voorjaar van 2019 is er gestart met de verkoop van de zakelijke arrangementen en vanaf augustus 2019 ook met alle andere arrangement met name gericht op de consumenten en partners waaronder busondernemingen.

Stagewerkzaamheden

Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit de verkoop van de diverse arrangementen. Zoals aannemen van telefoon, telefonische verkoop, het opstellen en opvolgen van offertes, het administratief verwerken van reserveringen, versturen van contracten en beantwoorden van de meest uitlopende vragen.

Wat voor iemand ben jij?

Voor deze functie is het belangrijk dat je affiniteit hebt met hospitality en bij voorkeur affiniteit met water(sport). Daarnaast is het van toegevoegde waarde als je een achtergrond hebt binnen hospitality, eventueel reeds ervaring met het verkopen en daarnaast ervaring hebt met het gebruik van Excel en andere systemen.

Daarnaast ben je proactief, een echte doener en kun je helder communiceren in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk: je kunt formeel en goed schrijven én je bent niet bang om telefoongesprekken te voeren. Tot slot ben je uiteraard dienstverlenend en klantgericht.

Ben jij klaar zijn voor deze commerciële uitdaging? Stuur dan je CV met motivatiebrief, originaliteit wordt gewaardeerd, naar Lu Morais (lu@sail.nl / 0633302149) of Margit Bosch (margit@sail.nl / 0641370431)

Social

Deel deze vacature