SAIL Academy

STAGE ASSISTENT DUURZAAMHEID, AFVAL & SCHOON

SAIL in Amsterdam

SAIL Amsterdam 2020 is het grootste, vrij toegankelijke publieksevenement van Nederland. Het evenement wordt iedere vijf jaar georganiseerd; tussen woensdag 12 augustus en zondag 16 augustus 2020 vindt de tiende editie van het evenement plaats.

Om te zorgen dat ook deze editie weer een groot succes wordt, zijn wij op zoek naar bijzondere, talentvolle mensen die de vertaalslag kunnen maken van schets naar werkelijkheid. Dit is een kans die je niet mag en kan laten liggen. Kortom, we kunnen jouw expertise goed gebruiken in ons team.

 

De stagewerkzaamheden

Facility is een vak apart. Hoe kun je mensen beïnvloeden in hun gedrag en mindset? Hoe maken we van SAIL het duurzaamste en schoonste evenement van Nederland? Hoe maak je mensen bewust van de duurzaamheid tijdens SAIL Amsterdam 2020? In deze functie help jij mee om oplossingen te creëren voor al deze uitdagingen!

In deze functie werk je nauw samen met de uitvoerend producent van SAIL en ga je je – onder begeleiding – bezighouden met het opstellen van een afval- en schoonmaakplan. SAIL wil als een van de meest duurzame evenementen gaan opereren waarbij afval een heel belangrijk onderdeel is. Samen bedenken jullie hoe we SAIL zo duurzaam en schoon mogelijk kunnen maken en welke rol we leveranciers en bezoekers daarin kunnen geven. Bij voorkeur ga jij het plan ook uitvoeren met de desbetreffende partners.

 

Wat voor iemand ben jij?

Jij hebt de potentie en vindt het leuk om van iets ogenschijnlijks onbelangrijks en ongezelligs als ‘afval’ en ‘schoonmaak’ iets leuks en belangrijks te maken. Je hebt enige ervaring in en/of kennis van facility management en affiniteit met duurzaamheid en afvalbestrijding / -verwerking. Je bent proactief, zelfsturend en je durft vragen te stellen. Je bent organisatorisch en werkt geordend.

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou de mogelijkheid om het komend half jaar al jouw talenten, leergierigheid en ambitie in te zetten bij het uitvoeren van de geschetste werkzaamheden voor SAIL, ervaring op te doen in de dynamische omgeving van de evenementenbranche, een uniek evenement als SAIL op je CV te zetten en je samen met andere talenten in te zetten om SAIL tot een fantastisch succes te maken waar je trots op kan zijn.

 

Voel jij je aangesproken en kun je niet wachten om van SAIL het schoonste evenement van 2020 te maken?

Stuur dan je CV met motivatiebrief, originaliteit wordt gewaardeerd, naar Lu Morais (lu@sail.nl / 0633302149) of Margit Bosch (margit@sail.nl / 06-41370431).

Social

Deel deze vacature