SAIL Academy

STAGE ASSISTENT SAIL ACADEMY

SAIL in Amsterdam

SAIL Amsterdam is het grootste, gratis toegankelijke publieksevenement van Nederland. Het evenement wordt iedere vijf jaar georganiseerd; tussen woensdag 12 augustus en zondag 16 augustus 2020 vindt de tiende editie van het evenement plaats.

Om te zorgen dat ook deze editie weer een groot succes wordt, zijn wij op zoek naar bijzondere, talentvolle mensen die de vertaalslag kunnen maken van schets naar werkelijkheid. Dit is een kans die je niet mag en kan laten liggen. Kortom, we kunnen jouw expertise goed gebruiken in ons team.

 

SAIL Academy

SAIL Academy is opgericht met het streven om ondernemers, maatschappelijke instellingen, jeugd en burgers in en rondom Amsterdam bij het evenement te betrekken. Een van de manieren waarop SAIL Academy dat nastreeft, is door veel jonge talenten in te zetten bij de voorbereiding en uitvoering van het evenement dat in augustus 2020 plaatsvindt. Deze kunnen de komende 2 jaar op verschillende niveaus stage lopen of werken aan projecten, vrijwilliger worden of zelfs na hun studie (tijdelijk) aan het werk kunnen bij SAIL of één van haar partners.

 

Stagewerkzaamheden

Jouw werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het plannen en organiseren van bijeenkomsten en trainingen, het onderhouden van contact met studenten en verschillende partners, projectgroepen begeleiden en coachen, voorlichtingen geven en administratieve werkzaamheden (database bijhouden, e-mails opstellen, overzichten maken, etc.).

Daarnaast zal jij betrokkenen stimuleren en motiveren om het meeste uit zichzelf te halen, kritisch analyseren of de geleverde content een juiste standaard heeft en evalueren van zowel de voortang als de behaalde resultaten met de verschillende bijeenkomsten en deelnemers. Uiteraard heb je zelf ook de mogelijkheid om aan te geven wat jij altijd al eens zou willen doen.

 

Wat voor iemand ben jij?

Je hebt een passie voor mensen en ze in beweging krijgen, je bent een kei in en wordt helemaal enthousiast van organiseren, dingen voor elkaar krijgen, je kunt met allerlei soorten mensen op verschillende niveaus en van verschillende typen organisaties overweg en je bent niet bang om vragen te stellen, je hebt een scherpe geest, je bent creatief en oplossingsgericht.

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou de mogelijkheid om het komend (half) jaar al jouw talenten, leergierigheid en ambitie in te zetten bij het uitvoeren van de geschetste werkzaamheden voor SAIL, ervaring op te doen in de dynamische omgeving van de evenementenbranche, een uniek evenement als SAIL op je CV te zetten en je samen met andere talenten in te zetten om SAIL tot een fantastisch succes te maken waar je trots op kan zijn.

 

Denk jij de perfecte match te zijn voor deze stage, en durf je het avontuur aan te gaan?

Stuur dan je CV met motivatiebrief, originaliteit wordt gewaardeerd, naar Lu Morais (lu@sail.nl / 0633302149) of Margit Bosch (margit@sail.nl / 0641370431).

Social

Deel deze vacature