SAIL Academy

STAGE COÖRDINATOR BEMANNINGENPROGRAMMA

SAIL in Amsterdam

SAIL Amsterdam is het grootste, gratis toegankelijke publieksevenement van Nederland. Het evenement wordt iedere vijf jaar georganiseerd; tussen woensdag 12 augustus en zondag 16 augustus 2020 vindt de tiende editie van het evenement plaats.

Om te zorgen dat ook deze editie weer een groot succes wordt, zijn wij op zoek naar bijzondere, talentvolle mensen die de vertaalslag kunnen maken van schets naar werkelijkheid. Dit is een kans die je niet mag en kan laten liggen. Kortom, we kunnen jouw expertise goed gebruiken in ons team.

 

Bemanningenprogramma (Lighthouse project)

Elke editie van SAIL probeert SAIL een leuk programma aan de bemanningsleden van de Tall Ships aan te bieden en dan met name op de volgende vlakken: nautisch, cultureel en sportief.

Dit, omdat SAIL de bemanningsleden kennis wil laten maken met Amsterdam op verschillende manieren en natuurlijk zijn hier allemaal ideeën over. Zoveel ideeën, maar die moeten nog wel echt concreet gemaakt worden en later ook gecoördineerd worden. Daar hebben we jouw hulp bij nodig!

 

Stagewerkzaamheden

Jouw werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het coördineren / afstemmen en, tijdens het evenement, aansturen en begeleiden van de projectteams welke uitvoering geven aan het Lighthouse project

Je bent de spin in het web, houdt overzicht over welke projectteams er bezig zijn met het ontwikkelen en voorbereiden van de excursies, de communicatie richting de bemanningsleden, het formeren van productieteams om de uitvoering tijdens SAIL succesvol te laten zijn, het organiseren van bijeenkomsten en trainingen, en het bijwonen en beoordelen van diverse presentaties en eindproducten.

Daarnaast wordt je ingezet ter ondersteuning van het Vrijwilligers Coördinatie Team. Het VCT is verantwoordelijk voor het werven, instrueren, informeren en inzetten van een groot aantal vrijwilligers (ongeveer 1800).

 

Wat voor iemand ben jij?

Je hebt een passie voor contact onderhouden met mensen en ze in beweging krijgen, je bent een kei in en wordt helemaal enthousiast van organiseren, dingen voor elkaar krijgen. Je kunt met allerlei soorten mensen op verschillende niveaus en van verschillende typen organisaties overweg en je bent niet bang om vragen te stellen, je hebt een scherpe geest, je bent creatief en oplossingsgericht.

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou de mogelijkheid om het komend (half) jaar al jouw talenten, leergierigheid en ambitie in te zetten bij het uitvoeren van de geschetste werkzaamheden voor SAIL, ervaring op te doen in de dynamische omgeving van de evenementenbranche, een uniek evenement als SAIL op je CV te zetten en je samen met andere talenten in te zetten om SAIL tot een fantastisch succes te maken waar je trots op kan zijn.

Denk jij de perfecte match te zijn voor deze stage, en durf je het avontuur aan te gaan? Stuur dan je CV met motivatiebrief, originaliteit wordt gewaardeerd, naar Lu Morais (lu@sail.nl / 0633302149) of Margit Bosch (margit@sail.nl / 0641370431).

Social

Deel deze vacature