SAIL Academy

Stage SAIL Hospitality

SAIL Amsterdam 2020

SAIL is, met het decor van de internationale Tall Ships, het grootste publieksevenement van Nederland. Sinds 1975 is SAIL uitgegroeid tot het grootste vrij toegankelijke nautische evenement van Europa. Elke vijf jaar varen ruim 600 schepen door het Noordzeekanaal om af te meren in en rond de IJ-haven.

Na het grote succes van de eerste SAIL in 1975 werd besloten in 1980 weer een SAIL te organiseren. Om die organisatie in goede banen te leiden werd in 1977 Stichting SAIL Amsterdam (SSA) opgericht. Sindsdien heeft de stichting alle edities, elke vijf jaar, succesvol georganiseerd. SAIL Amsterdam 2020 wordt daarmee de tiende editie.

Hospitality afdeling

De afdeling hospitality is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de verkoop van alle hospitality arrangementen voor zowel de zakelijke als ook de consumentenmarkt.

Stagewerkzaamheden

Je werkzaamheden zullen voornamelijk draaien om alles wat met de verkoop, informatieverstrekking en de administratie van de diverse B2C en B2B arrangementen te maken heeft: aannemen van telefoon, telefonische verkoop, het opstellen en opvolgen van offertes, het administratief verwerken van reserveringen, versturen van contracten en ondersteunen van de diverse verkoopactiviteiten.

Wat voor iemand ben jij?

Voor deze functie is het belangrijk dat je affiniteit hebt met hospitality en water(sport) en kennis van SAIL. Daarnaast is het van toegevoegde waarde als je een achtergrond hebt binnen hospitality en al ervaring hebt met het werken in Excel en affiniteit hebt met reserveringssystemen.

Verder ben je proactief, een echte doener en je kunt helder communiceren in het Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk: je kunt formeel en goed schrijven én je bent niet bang om telefoongesprekken te voeren. Tot slot ben je uiteraard dienstverlenend en klantgericht.

Ben jij klaar zijn voor deze commerciële uitdaging? Stuur dan je CV met motivatiebrief, originaliteit wordt gewaardeerd, naar Lu Morais (lu@sail.nl / 06-33302149) of Margit Bosch (margit@sail.nl / 0641370431).

Social

Deel deze vacature