SAIL Academy

STAGIAIR PARTNERSHIPS

SAIL Amsterdam 2020

SAIL is, met het decor van de internationale Tall Ships, het grootste publieksevenement van Nederland. Sinds 1975 is SAIL uitgegroeid tot het grootste gratis toegankelijke nautische evenement van Europa. Elke vijf jaar varen ruim 600 schepen door het Noordzeekanaal om af te meren in en rond de IJ-haven.

Na het grote succes van de eerste SAIL in 1975 werd besloten in 1980 weer een SAIL te organiseren. Om die organisatie in goede banen te leiden werd in 1977 Stichting SAIL Amsterdam (SSA) opgericht. SAIL Amsterdam bestaat naast de stichting ook uit SAIL Event Partners (SEP), zij zorgen ervoor dat het evenement wordt opgetuigd een aantal jaar voor het spektakel plaatsvindt.

In 2020 is de 10e editie van SAIL Amsterdam. Het thema voor deze editie is ‘SAIL verbindt de hele wereld’. Waarbij de ambities op het gebied van Duurzaamheid, Inclusivitieit en Talentontwikkeling centraal staan.

 

Partnerships afdeling

SAIL kan niet georganiseerd worden zonder de bijdrage van partners. De partner propositie bestaat uit de volgende categorieën: hoofdsponsor, sponsor, supplier & supporter. De afdeling partnerships is verantwoordelijk voor het binnen halen van deze partners.

 

De stagewerkzaamheden

Ter versterking van het team partnerships zijn we op zoek naar een ambitieuze student die op zoek is naar een meewerkstage. Je werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit ondersteuning van het team, operationele zaken afstemmen met partners/ en interne communicatie. Daarnaast hou jij je ook bezig met de verslaglegging in SharePoint en Smartsheet.

 

Wat voor iemand ben jij?

Je hebt een open en professionele houding en gaat geordend te werk. Je bent flexibel en hebt geen 9-tot-5 mentaliteit.

Daarnaast ben je proactief, een echte doener en kun je helder communiceren.

 

Voel jij je aangesproken en kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Stap aan boord!
Stuur dan je CV met motivatiebrief, originaliteit wordt gewaardeerd, naar Lu Morais (lu@sail.nl / 0633302149) of Margit Bosch (margit@sail.nl / 0641370431).

Social

Deel deze vacature