020-2371688 info@sail.nl

CHANTAL, CHAUNY, EMMA, SHALINE

FACILITY MANAGEMENT

Sinds november zijn wij met onze Service Design opdracht bezig bij SAIL Academy. Wij zijn vier vierdejaars Facility Management studenten aan de Hogeschool Inholland Diemen. Tijdens de opdracht zullen wij ons verdiepen in het systeem waarmee vrijwilligers worden aangemeld. Door wensen en eisen te inventariseren zullen wij uiteindelijk helpen het systeem efficiƫnter in te richten.

Mijn naam is Chantal Verheijden, 20 jaar en woonachtig in de buurt van Alkmaar. Na de Havo ben ik direct gestart met de opleiding Facility Management. Het facilitaire vak spreekt mij aan omdat ik affiniteit heb met organiseren en dienstbaarheid. Naast de opleiding ben ik werkzaam in de retail -en evenementenbranche.

Mijn naam is Shauny Sanders, 23 jaar en woonachtig aan de rand van Amsterdam. Ik ben een enthousiaste, hardwerkende student die naast haar studie veel aan het werk is in een cultureel centrum en bij een verzorgingshuis. Bij mijn beide banen vervul ik een facilitaire functie om alvast zoveel mogelijk werkervaring op te doen.

Mijn naam is Emma Schaap. Naast de opleiding Facility Management werk ik bij het evenementenbureau Puur Events. Ik ben hier blijven werken nadat ik mijn stage bij Puur Events in het tweede jaar heb afgerond. De opleiding Facility Management sprak mij aan, omdat ik graag dienstverlenend bezig ben in mijn werk. De opdracht die we bij SAIL Academy gaan uitvoeren lijkt me erg interessant en ik heb er veel zin in om de organisatie beter te leren kennen!

Mijn naam is Shaline de Boer, 21 jaar oud en woonachtig in Amsterdam. Naast mijn studie Facility Management ben ik werkzaam als receptioniste bij D&B The Mobility Group. Hier ben ik gaan werken om het Facilitaire werkveld te leren kennen en om een netwerk op te bouwen. De opdracht bij SAIL Academy lijkt mij interessant en ik ben enthousiast om

Pin It on Pinterest

web-monitoring-ok