020-2371688 info@sail.nl

Floor de Vink

Green SAIL won’t fail

Mijn naam is Floor de Vink en ik studeer Tourism Management aan Hogeschool Inholland Haarlem.

Ik zou mijzelf beschrijven als creatief, eigenzinnig, enthousiast en vrolijk. Ik vind alles wat rondom toerisme hangt erg interessant en dan met name; duurzaamheid, marketing, toerisme spreiding en het ontwikkelen van reizen. De eerste twee zijn voornamelijk voortgekomen tijdens mijn studie en de minor, Responsible travel, die ik net heb afgerond. Toerisme spreiding, komt voort uit mijn stage bij Amsterdam Marketing. Daar heb ik veel te maken gehad met spreiding van toerisme d.m.v. programma’s voor pers ontwikkelen waarbij de focus lag op de buurten en ‘’the Amsterdam area’’. De ‘’reizen ontwikkelen’’ passie komt ook voort uit mijn studie waarbij ik dit meerdere malen heb moeten doen voor projecten en ook voor mijn minor. Daarvoor heb ik een reis naar Gambia verduurzaamd op het gebied van ‘’people’’.

Ik ga voor SAIL 2020 het duurzaamheidsbeleid schrijven. Hierbij ga ik een benchmark uitvoeren waarbij verschillende grote evenementen worden onderzocht op het gebied van hun duurzaamheidsbeleid en aan de hand van die resultaten ga ik het beleid voor SAIL opstellen. Ik wilde voor mijn scriptie me erg graag verdiepen in de duurzaamheid van een bedrijf/evenement. Ik hou ook meer van grotere organisaties dan kleinere organisaties en daarom sprak SAIL mij ook aan. Het leek mij een ontzettend leuke uitdaging om voor SAIL mijn scriptie te mogen schrijven en zo het einde van mijn studie en mijn passie te combineren in een mooi onderzoek en hopelijk een mooi duurzaamheidsbeleid waar SAIL echt wat aan heeft.

Pin It on Pinterest

web-monitoring-ok