020-2371688 info@sail.nl

Britt Heijman

Koers zetten naar mijn diploma

Hallo, mijn naam is Britt Heijman, 19 jaar en ik zit in het laatste jaar van mijn opleiding Marketing Communicatie in Utrecht. De interesse voor schepen en liefde voor water is er met de paplepel ingegoten. Beide ouders zaten vroeger bij de Koninklijke Marine waardoor de vlootdagen en SAIL standaard in onze agenda staan.

Toen ik de vacature open zag staan op de website van SAIL was mijn keuze voor een afstudeerstage snel gemaakt. Ik ben gaan solliciteren en vind het onzettend leuk om nu een onderdeel te zijn van het team.

Tijdens mijn tijd bij SAIL hoop ik veel te leren. Mijn focus zal gaan naar de communicatie en sociale media rondom het evenement. Ik kijk onzettend uit naar de komende maanden en de ervaringen die ik ga opdoen bij SAIL.

Pin It on Pinterest

web-monitoring-ok