020-2371688 info@sail.nl

Karlijn van der Schuur

 

Met volle vaart vooruit

Mijn naam is Karlijn van der Schuur, ik ben 21 jaar en ik studeer Facility Event Management aan de hogeschool Inholland Diemen. Toen ik naar de open dag van mijn studie ging werd er al verteld over stages bij SAIL. Het leek mij een geweldige plek waar ik veel zou kunnen leren. En daar zit ik dan, anderhalf jaar later, dit verhaaltje aan mijn bureau in het SAIL kantoor te typen.

Ik weet nog steeds niet precies wat ik later wil worden, wel weet ik dat ik houd van organiseren en plannen. Je bent een spin in het web zegt mijn moeder altijd. Ook ben ik een echte prater en vind ik presenteren en begeleiden erg leuk om te doen. Ik heb op dit gebied al wat ervaring op kunnen doen. De stage bij SAIL biedt mij de mogelijkheid om de twee dingen die ik het liefst doe te combineren en hier heb ik ontzettend veel zin in!

Ik heb veel zin om te ontdekken wat mij te wachten staat bij SAIL en om met volle vaart vooruit te gaan.

Pin It on Pinterest

web-monitoring-ok