020-2371688 info@sail.nl

LISANNE NANKMAN

MIJN ONTDEKKINGSREIS

Ik vind het heel leuk om naar evenementen te gaan, hier word ik heel vrolijk van. Daarnaast heb ik een passie om mensen het naar hun zin te maken en leuke evenementen/activiteiten/vakanties te organiseren. Dat is de reden dat ik de studie Leisure Management ben gaan doen aan de Hogeschool Inholland in Diemen.
Mijn naam is Lisanne Nankman, 20 jaar oud en woonachtig in Amsterdam Noord. Ik kom oorspronkelijk uit Kampen en hier wordt ook elke vier jaar een Sail-evenement georganiseerd. Wij kennen SAIL Amsterdam in Kampen in het klein en dat is niet te vergelijken met het evenement in Amsterdam.

Ik begin nu met mijn derde jaar van mijn opleiding en in dit jaar hoort een eerste stage. Ik vind het ontzettend gaaf dat ik mijn stage mag lopen bij een organisatie als SAIL Amsterdam. Ik ga stage lopen bij de afdeling hospitality en ik ga assisteren bij het ontwikkelen van hospitality-arrangementen. Na twee jaar flink in de boeken te hebben gezeten ben ik heel erg benieuwd hoe het voorbereiden en organiseren als zo’n groot evenement als SAIL Amsterdam in de praktijk gaat, in aanloop naar 2020.
Ik heb heel erg zin om te starten met mijn stage in september. Ik stap er met een open mind in en ik hoop veel te leren van de mensen die in deze organisatie werken.

Pin It on Pinterest

web-monitoring-ok