020-2371688 info@sail.nl

FEMMY EN DENISE

OPDRACHT JUBILEUMEDITIE

Wij zijn tweedejaars Leisure & Events Management studenten aan de Hogeschool Inholland Diemen. Via een voorlichting van René Blom zijn we bij SAIL Amsterdam terecht gekomen. Na een persoonlijke meeting zijn wij erg enthousiast geworden en meteen gaan brainstormen over wat wij voor SAIL kunnen betekenen.

De komende tijd zullen wij de archieven in duiken om beeldmateriaal te verzamelen voor de 10e editie. Door middel van het beeldmateriaal willen wij een zo goed mogelijk beeld geven hoe SAIL de afgelopen 45 jaar is veranderd.

 

Mijn naam is Denise Anthonie (links), ik ben 23 jaar. Als ik mijn opleiding heb afgerond wil ik graag in de Leisure industrie werken. Ik vind het belangrijk dat ik mensen een fijne tijd en een welkom gevoel kan geven. Voordat ik hieraan toe ben wil ik zo veel mogelijk ervaring opdoen, om te kijken wat ik nou echt tof vind om te doen. Als eerste moet ik gaan kijken waar ik in het derde jaar van mijn opleiding stage wil gaan lopen.

Mijn naam is Femmy Frühling (rechts), ik ben 22 jaar. Ik wil dit schooljaar zoveel mogelijk ontdekken binnen het werkveld van mijn opleiding, om zo voor het derde schooljaar een stage te vinden die goed bij mij past. Iets wat ik al zeker weet is dat ik dit graag in het buitenland wil doen, alleen waar precies weet ik dan weer niet. Ook streef ik ernaar om de Study Abroad te gaan doen om zo nog meer te kunnen ontdekken. Ik vind het erg leuk dat ik de kans heb gekregen om deel uit te maken van SAIL Amsterdam en ben hier dan ook met een goed gevoel aan begonnen.

Pin It on Pinterest

web-monitoring-ok