020-2371688 info@sail.nl

Over ons

Ambitie

SAIL wil als een vloot de wereldzeeën bevaren. We willen spreekwoordelijk de zeilen hijsen, de horizon verbreden. SAIL is een toonaangevend nautisch merk dat gaat over het legendarische verleden van de scheepvaardij. Een merk met een verhaal dat ook buiten Amsterdam herkend wordt. SAIL is exportwaardig en vandaar dat Stichting SAIL Amsterdam sinds 2015 ook verder kijkt dan alleen Nederland.

Internationale ambitie

Het verhaal van SAIL verdient het om in andere talen verteld te worden. Andere wereldsteden kunnen op hun eigen unieke manier het decor vormen voor een SAIL evenement. Stichting SAIL Amsterdam is op dit moment in gesprek met een aantal steden die belangstelling hebben om een uniek evenement als SAIL eventueel in hun stad te willen organiseren.
De internationale ambitie vraagt om meer continuïteit. SAIL is er niet eens in de 5 jaar. SAIL is er altijd. Dit betekent dat SAIL ook in de jaren daartussen contact zoekt en houdt. Door bijvoorbeeld kleinschalige nautische evenementen te organiseren. Voor iedereen die, net als wij, betoverd is door de magie van de scheepvaardij.

Pin It on Pinterest

web-monitoring-ok