t

SAIL Duurzaam Kompas

SAIL Amsterdam 2015 vindt dat ze een belangrijke voorbeeldfunctie heeft op het gebied van duurzaamheid. Daartoe hebben we een duurzaam kompas opgesteld. Een kompas dat richting geeft aan de duurzame en verantwoordelijke koers die we met SAIL voor ogen hebben. We willen niet alleen het grootste evenement van Nederland zijn maar ook, waar we kunnen, rekening houden met onze impact op het milieu. SAIL is in de essentie een nautisch evenement. En iedereen die wel eens gevaren heeft kent de schoonheid van de natuur en heeft geleerd die te respecteren. Dat is waar duurzaamheid over gaat. Met name in de Groene Oceaan ontplooiden diverse organisaties activiteiten met focus op duurzame ontwikkelingen.

Ons kompas

Betrokken
Deze pijler staat garant voor kennisdeling, sociale omgeving, vrijwilligers, educatie, verbondenheid en lokale partnerships.

Schoon
Een evenementenlocatie vrij van zwerfafval waar we met elkaar toewerken naar zoveel mogelijk afvalbeperking en recycling, de kringloop afval sluiten, bewust omgaan met energie en water en zoveel mogelijk proberen de uitstoot van CO2 te beperken.

Innovaties
Wij zien duurzaamheid als de motor van vernieuwing en innovatie. Op zoek naar nieuwe oplossingen om zo duurzaam mogelijk evenementen te organiseren.

Verantwoord
Met deze pijler doelen wij vooral op het zoveel mogelijk gebruik maken van milieuvriendelijke materialen,  C2C toepassingen, zo min mogelijk misbruik van grondstoffen, integrale duurzame oplossingen en het creëren van veilige werkomstandigheden voor onze crew en leveranciers.

Lees hier wat SAIL gedaan heeft voor een zo schoon en groen mogelijk evenement.

SAIL Duurzaam Kompas

 

Informatie schip

Catering

Foto's

Bedankt!

Uw optie is toegevoegd aan de winkelwagen onderaan de pagina.

Verder

Foutmelding

Sluit