020-2371688 info@sail.nl

SAIL partners

Family, Friends, Fans en Fellows

SAIL kan niet georganiseerd worden zonder de bijdrages van onze sponsoren en partners die we Friends, Family, Fans en Fellows noemen. Wilt u met uw bedrijf ook bijdragen aan SAIL Amsterdam 2020? Neem contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

FAMILY

De Family van SAIL bestaat uit partijen die van oudsher met elkaar verbonden zijn rondom het evenement SAIL Amsterdam. Zonder hen zou SAIL niet hetzelfde zijn. Ze zorgen voor saamhorigheid en maatschappelijke betrokkenheid. Tijdens SAIL Amsterdam 2020 ondersteunen zij ons alweer voor de tiende keer en leveren ze een onmisbare bijdrage. Dat schept een band. Een band zo waardevol en sterk, dat moet wel familie zijn.

FRIENDS

De Friends van SAIL zijn de hoofdsponsoren van SAIL. Zij zijn van groot belang voor het evenement, niet alleen financieel maar als Friend vormen zijn ook een wezenlijk onderdeel van het geheel. Zij ontplooien diverse activiteiten in het hart van het SAIL-gebied, rondom de Tall Ships, marineschepen en het varend erfgoed. Ook voor SAIL Amsterdam 2020 willen wij, net als in de voorgaande edities, een vijftal Friends aan ons binden. Met onze Friends bouwen we graag aan een onvergetelijke editie.

FANS

SAIL heeft ook een sterke band met haar Fans. Zo werd SAIL Amsterdam 2015 mede mogelijk gemaakt door deze Fans. Ook voor onze Fans hebben wij uitgebreide mogelijkheden om zichzelf te presenteren tijdens SAIL Amsterdam 2020. Wilt u hierover van gedachten willen en de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

FELLOWS

De Fellows van SAIL zijn zeer waardevol voor het evenement en leveren een financiƫle bijdrage of een bijdrage in natura. SAIL Amsterdam 2015 werd mede mogelijk gemaakt door de volgende Fellows. Wilt u Fellow worden van SAIL Amsterdam 2020? Neem contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek.

Pin It on Pinterest

web-monitoring-ok