020-2371688 info@sail.nl

Werken bij SAIL

Crew wanted

Het is wegdromen op de magie van historische verhalen over zeehelden en handel, maar ook alle hens aan dek om elke vijf jaar weer het grootste gratis toegankelijke nautische evenement van Europa te organiseren.

SAIL VRIJWILLIGER

Zonder vrijwilligers geen SAIL Amsterdam 2020. De vrijwilligers zijn een onmisbaar onderdeel van de SAIL organisatie. We hebben vrijwilligers nodig die zich inzetten om het de vele bezoekers en de internationale crew weer naar de zin te maken. Ben je nu al ontzettend enthousiast om onderdeel te worden van de SAIL organisatie en wil je graag op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen rondom SAIL Amsterdam 2020? Meld je dan hier aan en stap aan boord als vrijwilliger voor SAIL Amsterdam 2020!

SAIL ACADEMY

Studeer je, zoek je een (afstudeer)stage en wil je gewoon niets liever dan het SAIL Team komen versterken…Klik hier en kijk welke mogelijkheden SAIL Academy je biedt.

SAIL TEAM

Ben jij op zoek naar een inspirerende omgeving en wil je een bijdrage leveren aan de organisatie van de jubileumeditie van SAIL? Kijk hier of er een vacature is die bij jouw ambities en ervaring past. We zullen in aanloop naar 2020 onze projectorganisatie verder opbouwen. Reden genoeg om af en toe hier te kijken.

SAIL HERO

Als je al die bemanningsleden in hun uniformen ziet, denk je wellicht dat het varen op de Tall Ships is voorbehouden aan de professionals. Niets is minder waar! Ook jij kunt ervaren hoe het leven op zee is aan boord van een Tall Ship.

Lees verder

Pin It on Pinterest

web-monitoring-ok