020-2371688 info@sail.nl

Werken bij SAIL

Crew wanted

Het is wegdromen op de magie van historische verhalen over zeehelden en handel, maar ook alle hens aan dek om elke vijf jaar weer het grootste gratis toegankelijke nautische evenement van Europa te organiseren.

SAIL ACADEMY

Studeer je nog en past een van onderstaande functies binnen jouw profiel of wil je gewoon niets liever dan het SAIL Team komen versterken…
– Assistent SAIL Academy
– Stagiaire Grafisch Vormgever – Creatieve DTP-er

Wil je meer weten over SAIL Academy? Klik hier.

SAIL TEAM

Ben jij op zoek naar een inspirerende omgeving en wil je een bijdrage leveren aan de organisatie van de jubileumeditie van SAIL? Kijk hier of er een vacature is die bij jouw ambities en ervaring past. We zullen in aanloop naar 2020 onze projectorganisatie verder opbouwen. Reden genoeg om af en toe hier te kijken.

SAIL HERO

Als je al die bemanningsleden in hun uniformen ziet, denk je wellicht dat het varen op de Tall Ships is voorbehouden aan de professionals. Niets is minder waar! Ook jij kunt ervaren hoe het leven op zee is aan boord van een Tall Ship.

Lees verder

SAIL VRIJWILLIGER

Bij SAIL Amsterdam 2020 hebben we weer een groot aantal vrijwilligers nodig. Vrijwilligers die zich inzetten om het de vele bezoekers of de internationale crew weer naar de zin te maken. Wil jij ook deel uitmaken van SAIL Amsterdam 2020 en samen met de organisatie een onvergetelijk evenement neerzetten? Kom dan in januari 2019 terug op deze pagina en schrijf je dan in als vrijwilliger.

Pin It on Pinterest

web-monitoring-ok