t

Ambitie 2015-2025

SAIL wil als een vloot de wereldzeeën bevaren. We willen spreekwoordelijk de zeilen hijsen, de horizon verbreden. SAIL is een toonaangevend nautisch merk dat gaat over het legendarische verleden van de scheepvaardij. Een merk met een verhaal dat ook buiten Amsterdam herkend wordt. SAIL is exportwaardig en vandaar dat Stichting SAIL Amsterdam vanaf 2015 ook verder kijkt dan alleen Nederland.  

Internationale ambitie

Het verhaal van SAIL verdient het om in andere talen verteld te worden. Andere wereldsteden kunnen op hun eigen unieke manier het decor vormen voor een SAIL evenement. Stichting SAIL Amsterdam is op dit moment in gesprek met een aantal steden die belangstelling hebben om een uniek evenement als SAIL eventueel in hun stad te willen organiseren. 

Meer continuïteit

De internationale ambitie vraagt om meer continuïteit. SAIL is er niet eens in de 5 jaar. SAIL is er altijd. Dit betekent dat SAIL ook in de jaren daartussen contact zoekt en houdt. Door bijvoorbeeld kleinschalige nautische evenementen te organiseren. Voor iedereen die net als wij, betoverd is door de magie van de scheepvaardij. 

Een schitterend schouwspel

SAIL blijft een schitterend schouwspel van schepen en hun crews, met aan wal een waaier van festiviteiten. Elke editie zullen we het evenement op het gebied van duurzaamheid, veiligheid, programma en organisatie blijven optimaliseren voor een zo breed mogelijk publiek. Daarbij is de inbreng van onze Family, Friends, Fans en Fellows onontbeerlijk. 

Informatie schip

Catering

Foto's

Bedankt!

Uw optie is toegevoegd aan de winkelwagen onderaan de pagina.

Verder

Foutmelding

Sluit