t

SAIL Event Partners

SAIL Event Partners is in april 2014 opgericht met als doel alle SAIL-evenementen te organiseren en de continuïteit van het evenement  te waarborgen. Het is een samenwerkingsverband tussen Stichting SAIL AmsterdamACE Concepts & Events en Havenbedrijf Amsterdam NV (Port of Amsterdam). 

Nieuw concept

SAIL Amsterdam was toe aan vernieuwing om meer doelgroepen aan te spreken, verjonging aan te brengen en het evenement inhoudelijk meer relevantie te geven. Stichting SAIL Amsterdam heeft in samenwerking met SAIL Event Partners voor de afgelopen editie van SAIL in 2015 een nieuw concept ontwikkeld, dat een groot succes is gebleken. Het SAIL-gebied is in 2015 flink uitgebreid en was ingedeeld in vijf zogenaamde oceanen met ieder een eigen thematiek.

Vanzelfsprekend bestond de kern van SAIL zoals altijd uit de indrukwekkende Tall Ships in de zogenaamde Oranje Oceaan met de IJ-haven als middelpunt. Op en rond het water vond hier een uitgebreid nautisch en cultureel programma plaats. Nieuw in 2015 was de SAIL Music Marina met een groot podium op het IJ waar 5 unieke concerten van bekende artiesten plaatsvonden. De NDSM-werf vormde het decor voor de Groene Oceaan, waar innovatie, techniek en duurzaamheid centraal stonden. In de Rode Oceaan, het centrum van Amsterdam, werden culturele instellingen bij SAIL betrokken middels rondleidingen en exposities op diverse locaties. De Blauwe Oceaan was het zakelijk hart van SAIL met onder andere het Nationale SAIL Debat in Het Scheepvaartmuseum als belangrijkste pijler. Het gebied rondom het EYE-museum en Undercurrent, de zogenaamde Witte Oceaan, was de plek waar hip Amsterdam volop genoot van SAIL. 

Informatie schip

Catering

Foto's

Bedankt!

Uw optie is toegevoegd aan de winkelwagen onderaan de pagina.

Verder

Foutmelding

Sluit