Partners, 20 juni 2019

Zakelijke gasten SAIL 2020 extra verzorgd door ATPI

ATPI hospitality supplier van SAIL Amsterdam 2020
De komende 10e jubileumeditie verwacht SAIL weer vele zakelijke gasten te mogen ontvangen. Via de SAIL.nl zijn de officiële zakelijke arrangementen beschikbaar. ATPI is als hospitality supplier betrokken om alle zakelijke gasten extra aan het evenement te verbinden. Bijvoorbeeld met exclusieve ontvangsten in eigen SAIL-omgeving, mini-congressen of specifiek vervoer van gasten. Zo worden de individuele wensen van zakelijke klanten door ATPI en SAIL Event Partners verzorgd om alle gasten een relevante en onvergetelijke ervaring te bieden.

Helen van Berkel, Global Head of Events ATPI: “Wij zijn trots om deze rol te gaan vervullen. SAIL is één van de meest prestigieuze evenementen van Nederland. In deze rol verbinden wij de individuele wensen van zakelijke gasten en sponsoren op een passende manier met het unieke verhaal van de 10eeditie van SAIL in Amsterdam. Het evenement staat voor innovatie, ondernemerschap en grensverleggend opereren. Daardoor kunnen bedrijven hun eigen verhaal op een natuurlijke manier op hun gasten overbrengen. Wij zijn vastbesloten om, als official supplier van SAIL, op maat gemaakte hospitality-programma’s en onvergetelijke ervaringen te faciliteren.”

Reineke Boot, directeur van SAIL Event Partners: “Onze zakelijke gasten verdienen de allerbeste service. En graag bieden we hen de mogelijkheid om SAIL op een eigen en passende manier in te zetten. Met ATPI halen we daarvoor specifieke expertise aan boord. SAIL Amsterdam 2020 verbindt de hele wereld met schepen, bezoekers en bedrijven vanuit alle windstreken. ATPI kent de markt als geen ander en kan alle zakelijke SAIL-gasten begeleiden om hun SAIL-ervaring zo persoonlijk mogelijk te maken tijdens de bijzondere, 10ejubileum-editie van SAIL.”

SAIL Amsterdam 2020 wordt gehouden van 12 t/m 16 augustus 2020.

Boek nu uw SAIL-arrangement via www.SAIL.nl

OVER ORGANISATIE 10E SAIL AMSTERDAM SAIL Amsterdam 2020 wordt georganiseerd door Stichting SAIL Amsterdam (SSA) samen met SAIL Event Partners (SEP). In SEP hebben Stichting SAIL Amsterdam, Havenbedrijf Amsterdam en ACE Concepts & Events zich verenigd om ook deze tiende editie van SAIL Amsterdam tot een succes te maken. Meer informatie op www.sail.nl, via Facebook (facebook.com/sail.nl), Twitter (@SailAmsterdam, #SAIL2020) of Instagram (SailAmsterdam2020, #SAIL2020).

SAIL Amsterdam 2020 verbindt de hele wereld.

Social

Deel dit artikel