Partners, 6 september 2019

SAIL Amsterdam 2020 in zee met Eventix

PUBLIEKSVAARTOCHTEN BESCHIKBAAR VIA SAIL.NL

Vaar je mee tijdens SAIL Amsterdam 2020? De officiële particuliere vaartochten zijn vanaf nu, in samenwerking met Eventix, verkrijgbaar via SAIL.nl. SAIL is het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland, voor liefhebbers zijn publieksvaartochten beschikbaar om SAIL Amsterdam 2020 vanaf het water te kunnen beleven. De 10e, jubileumeditie van SAIL zal plaatsvinden van 12 t/m 16 augustus 2020.

SAIL verbindt de hele wereld
Namens SAIL Amsterdam vertelt Financieel Directeur, Bas de Bouter, waarom er voor Eventix is gekozen: “Voor de ticketverkoop van onze publieksvaartochten tijdens SAIL Amsterdam 2020 zochten we een partner die ons maximaal kan ontzorgen. De keuze viel op Eventix dankzij het complete pakket en de aanvullende dienstverlening. Die keuze werd vervolgens versterkt door Eventix’ snelle communicatie en flexibele, klantgerichte manier van werken.”

De slogan van SAIL; ‘SAIL verbindt de hele wereld’ sluit mooi aan bij de doelstelling van Eventix. Zij zijn continu aan het vernieuwen en hebben als doelstelling om met systeem publiek en events zo goed mogelijk te verbinden. Met toekomstgerichte oplossingen speelt de ticketer in op huidige en toekomstige behoeftes van de evenementorganisatoren.

Custom Ticketshop
Joost Aanen, CEO van Eventix zegt: “We hebben voor SAIL een Custom Shop gemaakt, geheel volgens hun wensen en in hun stijl. Dit deden we al eerder voor het Belgische WECANDANCE en Essential Festival. De Custom Ticketshop leidt de bezoeker door een gebruiksvriendelijk aankoopproces dat specifiek is voor het evenement. De door Eventix aangeboden shop maakt het mogelijk om bezoekers, naast de tickets voor de verschillende activiteiten, aanvullende producten aan de te bieden om de SAIL-ervaring compleet te maken.

Door mee te varen met officiële SAIL-arrangementen dragen bezoekers bij aan de totstandkoming van #SAIL2020. Alleen zo kan SAIL het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland blijven en miljoenen mensen samenbrengen, inspireren en verbinden.

 

Social

Deel dit artikel