020-2371688 info@sail.nl

CHRISTIAN, ARON, STEFAN, TESS

PROJECT JUBILEUMEDITIE

Wij zijn een groep sociale studenten van de opleiding Creative Business die aan de Hogeschool Inholland Haarlem studeren en wij zijn stuk voor stuk gemotiveerd om het beste uit onze schoolcarrière te halen. Wij zijn bereid om daar veel tijd in te steken en zijn niet bang om wat meer moeite te doen om net dat beetje extra te bereiken.

Mijn naam is Christian Sluik, ik ben bij de opleiding Creative Business terecht gekomen vanwege mijn interesse in de entertainmentindustrie, vooral de wereld van muziek spreekt mij erg aan. Ik hou van uitdagingen en heb zin om deze studie met beide handen aan te pakken.

Ik ben Aron Homan, een zeer gemotiveerde student. Mijn interesse in evenementen komt doordat ik zelf vaak naar festivals ga en omdat ik van socializen hou. Mijn grootste droom is het enorm te gaan maken binnen deze branche, ook al moet ik daar dan hard voor werken!

Mijn naam is Stefan van Wijk. Ik studeer nu aan de hogeschool Inholland in Haarlem met als opleiding MEM. Ik ben erg spontaan, leergierig en vind het leuk om in een team samen te werken. Verder doe ik aan hockey en besteed ik mijn vrije tijd graag met vrienden.

Mijn naam is Tess van Hulst. Stilzitten kan ik niet, ik ben altijd met 20 dingen tegelijk bezig. Het liefst ben ik bezig met nieuwe dingen leren en mezelf ontwikkelen op zoveel mogelijk vlakken. Voor nu wil ik graag zoveel mogelijk leren over deze branche. Om uiteindelijk met veel plezier en succes aan de slag te kunnen gaan.

Samen vormen wij een projectgroep en voeren wij een project uit voor SAIL Amsterdam. Wij zijn bezig met het bedenken hoe de organisatie van SAIL binnen het programma van SAIL Amsterdam 2020 aandacht kan schenken aan hun jubileum.

Pin It on Pinterest

web-monitoring-ok