020-2371688 info@sail.nl

IZLA, DYONNE, JENNEMIE EN SADE

PROJECT JUBILEUMEDITIE

Wij zijn vier meiden die streven om onze dromen na te leven in de entertainmentindustrie, daarom hebben wij ervoor gekozen om Creative Business te studeren aan de Hogeschool Inholland in Haarlem. Wij zijn vier totaal verschillende meiden die in verscheidene plekken in Nederland zijn opgegroeid met verschillende cultuur achtergronden. Het is voor ons een spannende uitdaging om deze opdracht uit te voeren voor SAIL. Wij kijken heel erg uit naar deze samenwerking.

Mijn naam is Izla Kara, 20 jaar en ik woon in Hilversum. Ik heb een grote passie voor de entertainmentindustrie. Door mijn creatieve en open-minded denkwijze verzin ik snel nieuwe ideeën en los ik gemakkelijk problemen op.

Mijn naam is Jennemie Boateng, 22 jaar en ik woon in Haarlem. Dansen en modellenwerk is een groot deel van mijn leven. Ik wil mij graag ontwikkelen, daarom wil ik mij verdiepen in deze industrie en van mijzelf een merk maken.

Mijn naam is Dyonne Dekkers, 18 jaar en ik woon in Amersfoort. Ik heb veel interesse in de wereld van event management. Ik ben erg gemotiveerd en tijdens de uitvoering van deze opdracht voor SAIL hoop ik mijn event-talent uit te breiden en een toevoeging te zijn voor de organisatie.

Mijn naam is Sade Delisi, 18 jaar en ik woon in Amsterdam. Ik ben een erg sociaal en spontaan persoon die het graag wil maken in het leven. Sinds kleins af aan had ik al veel te maken met muziek en entertainment en ik hoop dat ik daar in de toekomst veel mee kan bereiken.

Pin It on Pinterest

web-monitoring-ok