020-2371688 info@sail.nl

LEERBEDRIJF ROOKIE

PROJECT SOCIAL MEDIA

Wij zijn Maaike, Maartje, Isa, Anna, Hind en Felipe, ofwel “The Next Stop”, een kleine startup van studenten. Wij studeren Media & Entertainment Management aan de Hogeschool Inholland in Haarlem. Door onze gedeelde interesse voor het organiseren van evenementen zijn wij als groep bij elkaar terecht gekomen. Nu eenmaal in het tweede jaar beland is het de bedoeling dat we voor echte opdrachtgevers gaan werken.

Wij kregen de mogelijkheid om uit enkele opdrachten te kiezen, waaronder SAIL Amsterdam. Twijfel was er niet, we wilden unaniem deze uitdaging bij SAIL aan gaan. Sommigen van ons hebben al ervaring met marketing omtrent evenementen, anderen willen er graag over leren.

Om voor een grote opdrachtgever als SAIL te werken lijkt ons een geweldige kans om ervaring op te doen in de praktijk. We zijn er zeker van dat we met een mooi plan komen om meer aandacht te trekken voor de sociale media van het evenement. Wij denken dat we onze creativiteit hierin kwijt kunnen en veel gaan leren tijdens de uitvoering van deze opdracht. We zijn SAIL erg dankbaar voor deze kans en zullen alle ervaringen meenemen in de toekomst.

Mijn naam is Felipe Peters, ik ben 18 jaar en woon in Leiden. Ik heb super veel zin om betrokken te zijn bij SAIL Amsterdam, aangezien dit een groot evenement is.

Mijn naam is Maaike de Boer, ik ben 21 jaar en woon in Obdam. Zelf heb ik al veel ervaring in het organiseren van evenementen en ik vind het een van de leukste dingen om te doen. SAIL is voor mij een perfecte nieuwe uitdaging. Ik hoop tijdens deze periode nog meer te leren over het organiseren van evenementen.

Mijn naam is Hind Anaflous en ik ben 20 jaar. In het weekend woon ik in Enschede en doordeweeks in Utrecht. Ik kijk erg uit naar mijn samenwerking met SAIL en ben ervan overtuigd dat dit een ervaring zal zijn die ik nooit ga vergeten!

Mijn naam is Isa Kroon, ik ben 20 jaar en woonachtig in Arnhem. Mijn passie ligt bij het organiseren van evenementen, omdat een mooie ervaring meer zegt dan 1000 woorden!

Mijn naam is Maartje Kortekaas, ik ben 22 jaar en woonachtig in Noordwijkerhout. Sinds kleins af aan ben ik op het water te vinden op de boot van mijn ouders. Daarnaast heb ik een passie voor het organiseren van evenementen. Toen wij op school de kans kregen om een opdracht voor SAIL uit te voeren hoefde ik daar niet lang over na te denken. Ik hoop in dit project mijn verschillende passies samen te voegen en op die manier mijn steentje bij te dragen aan SAIL Amsterdam 2020.

Mijn naam is Anna, ik ben 21 jaar en woonachtig in het kleine maar fijne Landsmeer. Al sinds ik klein ben bezoek ik SAIL met familie of vrienden. De sfeer die er hangt, de prachtige schepen en het feit dat het maar eens in de vijf jaar wordt gehouden maakt dat ik er echt een dagje vrij voor maak om dit te kunnen meemaken. Om er nu betrokken bij te zijn lijkt me echt geweldig!

Pin It on Pinterest

web-monitoring-ok