Studenten verhalen, 9 januari 2020

Afstudeeronderzoek Rode Oceaan

Masja Verdonschot – Student Tourism Management Hogeschool Inholland

Mijn naam is Masja Verdonschot, 23 jaar jong en door te starten aan mijn afstudeeronderzoek bij SAIL Amsterdam 2020 begin ik aan het laatste half jaar van mijn studie Tourism Management aan Hogeschool Inholland te Diemen.

In ben de afgelopen jaren van deze creatieve studie altijd op zoek gegaan naar uitdagingen die mij energie gaven en een stukje verder brachten. Door mijn nieuwsgierigheid naar nieuwe dingen kwam ik terecht bij SAIL. Iets heel anders dan reizen naar het buitenland verkopen of vermarkten, en daarom juist super interessant!

Tijdens mijn afstudeeronderzoek voor SAIL, ga ik onderzoeken hoe de lokale bevolking en de lokale ondernemers in de Rode Oceaan van SAIL Amsterdam 2020 meer betrokken en verbonden kunnen worden tot het evenement.
Ten einde aan dit ontwerpgericht onderzoek ga ik een uitgewerkt concept opleveren met bijbehorend voorstel voor programmering wat toepasbaar en relevant is tijdens het evenement in 2020.

Mijn eigen herinneringen aan SAIL, zitten geplakt in de fotoboekjes van mijn ouders: ik gok zo’n 15 jaar geleden. Vol bewondering keek ik dan terug naar de ontwikkelde foto’s van de analoge camera. Dat ik dit jaar zelf deel mag uitmaken van dit unieke evenement, maakt het dus extra bijzonder.

Eén ding is zeker, ik ben ontzettend nieuwsgierig naar wat SAIL Amsterdam 2020 mij allemaal te bieden heeft. Aan de enthousiaste groep mensen waar ik mee mag werken, zal het in ieder geval niet liggen!

Social

Deel dit artikel