Studenten verhalen, 17 februari 2020

Afstudeeronderzoek SAIL Academy

Silvie Tromp – Student Leisure & Events Management Hogeschool Inholland

Mijn naam is Silvie Tromp en ik ben 21 jaar. In september 2018 begon ik met mijn stage van vijf maanden bij SAIL Academy. Dat is zo goed bevallen, dat ik nu ook ga afstuderen bij SAIL.

Ik volg de opleiding Leisure & Events Management op de Hogeschool Inholland in Diemen. In februari 2020 begin ik met ontwerpgericht afstuderen. Ik ga mij bezig houden met de vraag hoe SAIL Academy en de onderwijspartners Inholland en ROCvA vlak voor en tijdens SAIL zich het beste kunnen activeren en zichtbaar zijn. Doordat ik ontwerpgericht afstudeer, is het de bedoeling dat ik de aanbevelingen uit mijn onderzoek ook echt ga uitvoeren.

Ik had naar mijn idee geen beter moment kunnen treffen om af te studeren bij SAIL, omdat vlak na mijn afstudeerperiode SAIL ook echt plaats vindt. Ik vind het heel leuk dat ik hierdoor ook betrokken ben bij de uitvoering.

Ik wil mijzelf graag blijven ontwikkelen en zoveel mogelijk ervaring op doen. Dit doe ik momenteel o.a. vrijwillig voor EURO2020. Als City Host Professional ondersteun ik de organisatie van de City Host Volunteer Programma met de werving, selectie, training en coaching van alle vrijwilligers.

Na het behalen van mijn diploma hoop ik een leuke baan te vinden in de evenementenbranche. Verder wil ik ook op zoek naar een passende vervolgopleiding, maar voor nu is afstuderen mijn prioriteit!

Social

Deel dit artikel