Studenten verhalen, 17 februari 2020

Assistent Productie Inrichting & Decor

Stijn Postmus – Student Communicatie & Eventmanagement Creative College Utrecht

Positief, gepassioneerd en creatief denkend is mijn verband met de evenementenbranche. Door verschillende projecten die ik heb mogen uitvoeren tijdens mijn studie en in mijn vrije tijd, heb ik ontdekt dat gasten een unieke belevenis aanbieden mijn grootste drijfveer is. Als ik kijk naar de evenementenbranche, zie ik een mooie toekomst, vol met kansen en nieuwe ontwikkelingen.

Vijf jaar geleden heb ik dit evenement bewonderd vanaf het water. En dat ik dan nu, als stagiair, kan leren van de organisatoren die dit evenement realiseren, zie ik als een heel mooie kans om mijzelf te ontwikkelen in verschillende vaardigheden.

Nu ik in het laatste jaar van mijn opleiding Communicatie en Eventmanagement aan het Creative College in Utrecht zit, hoop ik veel van het geleerde in praktijk te gaan brengen tijdens mijn afstudeerstage bij SAIL. Na dit half jaar denk ik dat ik kan terugkijken op een heel leerzame periode, waarin ik veel inspiratievolle mensen heb mogen ontmoeten.

Bij SAIL krijg ik de gelegenheid om verschillende werkzaamheden uit te voeren die te maken hebben met de inrichting & het decor en de programmering van het evenement. Tijdens de stage zal ik mij meer bezig gaan houden met één van deze aspecten. Mijn eerste ontmoeting met SAIL Academy was erg prettig en heeft mijn enthousiasme en motivatie erg goed gedaan. Ik kijk daarom met veel plezier uit naar de samenwerking met het team van SAIL en alles wat ik tijdens deze periode mag gaan meemaken.

Social

Deel dit artikel