Studenten verhalen, 18 maart 2020

Bemanningen programma

 

Bemanningen programma door Sport & Bewegen Amsterdam 

Wij zijn drie studenten uit het tweede jaar van de opleiding Sport & Bewegen in Amsterdam. Tijdens onze opleiding leren wij onder andere om evenementen te organiseren, daarom hebben wij de opdracht gekregen om activiteiten te bedenken voor de bemanningsleden van de schepen van SAIL Amsterdam 2020.

Aan de bemanningsleden wordt een speciaal programma aangeboden. Aan ons is gevraagd om te zorgen voor een excursie in Amsterdam waarbij de bemanningsleden kennis kunnen maken met onze mooie stad.

Wie zijn wij?

Ik ben Bilal El Razouki, 21 jaar en ik woon in Haarlem. In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met het organiseren van evenementen.

Mijn naam is Emma Bark, ik ben 19 jaar en woon in Hoorn. In 2018 heb ik een jaar Sportkunde gestudeerd en ik ben hier vooral bezig geweest met kleinschalige evenementen. Op deze opleiding wil ik dit voortzetten en ik ben dan ook heel erg benieuwd naar de organisatie van een groot evenement, zoals SAIL Amsterdam.

Mijn naam is Iwan Koste, ik ben 19 jaar en woonachtig in IJmuiden. In mijn dorp kan ik de SAIL boten altijd van dichtbij zien. Het lijkt mij super leuk om mee te helpen met zo’n groot evenement! Ik heb evenementen organiseren altijd al leuk gevonden, daarom heb ik deze opleiding gekozen. Ik ben zeer benieuwd naar de organisatie van SAIL Amsterdam.

Social

Deel dit artikel