Studenten verhalen, 9 januari 2020

Communicatie SAIL Academy

Tess Oerlemans – Student Communicatie Hogeschool van Amsterdam

Mijn naam is Tess Oerlemans, ik woon in Amsterdam en ik ben 22 jaar. Momenteel zit ik in het tweede jaar van mijn opleiding Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Hiervoor heb ik de studie Mode en Management afgerond. Na deze opleiding was ik opzoek naar een nieuwe uitdaging, omdat ik mezelf meer wil ontwikkelen. Door mijn interesse voor social media en marketing ben ik bij de opleiding Communicatie uitgekomen.

Voor mijn studie ging ik opzoek naar een stage. Mijn doel was om een stage te zoeken, waar ik kansen zou krijgen om mezelf op meerdere vlakken te ontwikkelen op gebied van communicatie. Via andere stagiaires van A Bunch of Choices kreeg ik te horen over SAIL Academy. Aangezien mijn vorige opleiding mode gericht was, is dit voor mij een nieuw vakgebied. Dit vind ik extra leuk, omdat het een nieuw vakgebied is waar ik veel kan leren. Ik ben doelgericht, creatief en leergierig. Tijdens mijn stage ga ik de social media oppakken van SAIL Academy en probeer ik meet “engagement” bij de doelgroep van de organisatie te creëren.

Mijn eerste herinnering aan SAIL was 5 jaar geleden toen ik uitgenodigd werd door vrienden om mee te varen. Wat mij het meeste opviel was de grote hoeveelheid mensen die er waren, hierdoor besefte ik hoe groot de organisatie van het evenement was. De mogelijkheid om hier een klein steentje aan bij te dragen vind ik een hele leuke kans. Ik heb veel zin in mijn stage en heb zin om de uitdaging aan te gaan!

Social

Deel dit artikel