Studenten verhalen, 1 juli 2020

Content Creators Varend Erfgoed

Noa Post & Jim Klijn – Studenten Media & Redactie – ROCvA Noord

Noa Post en Jim Klijn, aangenaam. Wij zitten momenteel in ons eerste jaar van de opleiding Media & Redactie op het ROC van Amsterdam, MBO College Noord. Via onze opleiding zijn we in aanraking gekomen met onze huidige opdrachtgever, SAIL. De komende tijd gaan wij als content creators aan de slag bij SAIL. Ons project is om het Varend Erfgoed in beeld te brengen, dit doen we door een schipper van het Varend Erfgoed te interviewen en hier een video en artikel van te maken.

Als dynamisch duo gaan we te werk. We kunnen allebei goed overweg met een camera en weten wat we op beeld willen hebben. Jim edit de video’s die we hebben gefilmd en Noa neemt het schrijven onder handen. We vullen elkaar aan en staan altijd open voor feedback. Kortom; twee creatieve denkers met een passie voor media.

Voor dit project hebben we een aantal doelen:

  • Het aantrekkelijk maken van SAIL/boten voor de jonge doelgroep en mensen die hier niets van afweten;
  • de passie van de schipper op beeld vertalen;
  • duidelijk maken wat het Varend Erfgoed precies is en de geschiedenis erachter aan het licht brengen.

We hebben SAIL boven andere opdrachtgevers gekozen omdat het zo een enorm event is en het ons meer dan vet leek om hier een bijdrage aan te kunnen leveren. Ook biedt deze opdracht ons genoeg uitdaging en kansen om ons verder te ontwikkelen, binnen en buiten SAIL. We zijn ontzettend enthousiast om uiteindelijk het eindresultaat met de rest van de wereld te kunnen delen!

Social

Deel dit artikel