Studenten verhalen, 9 januari 2020

Crewparty – “Groep 5 aan dek!”

Eerstejaars studenten – Leisure & Events Management Inholland

Hoi, wij zijn Jip, Maud, Kitty, Vera, Giel en Eliza en wij zijn eerstejaars studenten Leisure & Events Management aan de Hogeschool Inholland. Als project in de tweede periode hebben wij uit meerdere opdrachtgevers voor SAIL Amsterdam 2020 gekozen. Deze keuze hebben wij gemaakt omdat wij ons allemaal meteen erg aangetrokken voelden tot de organisatie van SAIL.

Wij gaan een innoverend concept bedenken voor de crew party. Bij de vorige editie van SAIL in Amsterdam waren wij heel erg onder de indruk van alles wat we zagen. Dit alles zou nooit tot stand zijn gekomen zonder de inzet van de bemanningsleden. Door middel van de crew party willen we ze bedanken, een waardig afscheidsfeest geven en ze een voorspoedig vervolg van de reis wensen.

Het idee dat het concept ook echt gerealiseerd zou kunnen worden, motiveert ons alleen maar meer. Het zou voor ons een grote eer zijn om als eerstejaars studenten bij te mogen dragen aan de jubileumeditie van zo een groot evenement als SAIL. Wij zijn heel enthousiast en gemotiveerd over dit project. Allemaal stappen we graag aan boord bij SAIL!

Social

Deel dit artikel