Studenten verhalen, 9 januari 2020

Crewparty

Eerstejaars studenten – Leisure & Events Management Inholland

Hey! Jij daar! Wij zien je denken: “wie zijn die mensen?”, inderdaad we hebben nog niet de mogelijkheid gehad om ons voor te stellen. Wij zijn, van links naar rechts: Sanne van Eden, Layee Ai Mon Hongsa, Jordy Govers, Julia van Loon, Franka Veltman en Eline Mollema.

Ondanks dat wij eerstejaars Leisure & Events Management studenten aan de Hogeschool Inholland in Diemen zijn, hebben wij samen een ruggengraat van iemand die al een tijdje in deze sector werkt. We zijn een stel nieuwsgierige en eigenwijze studenten die het onderste uit de kan willen halen. Wij willen DE grote spelers worden in deze branche. Of dit nu sociale- of business events zijn, daar zijn we allen nog niet over uit.

Een goed geoliede machine kun je wel zeggen. Zes personen en zes verschillende bewegingsredenen. Ook liggen alle eigenschappen niet per definitie op een lijn. Een uitdaging is het soms wel, zes paar verschillende ogen die anders naar het project kijken, maar tegelijkertijd is dit juist het leukste aan het project. Door het enthousiasme en de positieve vibe die er in deze groep hangt, komen we op leuke ideeën.

Voor sommige onder ons was SAIL nog niet erg bekent, hierdoor werden we nieuwsgierig en gingen we op onderzoek uit. “Het grootste gratis toegankelijke nautische evenement.” Toen we dat lazen, waren we verkocht en waren we eager om daar een steentje aan bij te dragen. Dat gecombineerd met waar onze passie ligt en de mogelijkheid bij dit evenement, was voor ons de doorslaggevende beslissing: een feest organiseren voor de crew.

Wij hebben er zin in en we zijn ervan overtuigd dat we u zullen omblazen met onze ideeën.

Social

Deel dit artikel