Studenten verhalen, 9 januari 2020

Crewparty #SAIL2020

Eerstejaars studenten – Leisure & Events Management Inholland

Even voorstellen… Wij zijn Khalid Zaoual, Martijn Krans, Fabiënne Groenewoud, Sem de Bruin, Jonne de Haan en Siënna Brouwer en studeren Leisure & Events Management aan de Hogeschool Inholland. Wij zitten nu in het eerste jaar en gaan de komende weken werken aan het concept voor de crewparty van SAIL.

Samen met 5 andere groepen van de opleiding gaan wij de uitdaging aan om het beste idee te bedenken voor de crew party. Voordat wij dit kunnen doen is het belangrijk om goed onderzoek te doen naar het evenement SAIL en moeten wij de eventbranche goed verkennen. Wij gaan eerst de trends en ontwikkelingen van deze branche onderzoeken en daarnaast gaan wij ons verdiepen in de bemanningsleden. De conclusie van deze analyses is het uitgangspunt van ons concept.

Wij zijn een groep met verschillende karakters, maar dit maakt het juist leuk en interessant om met elkaar te werken. Wij zijn begonnen aan deze studie omdat wij allemaal een grote passie hebben voor het organiseren van evenementen en dat is ook de reden waarom wij hebben gekozen voor dit project. SAIL is een van de grootste evenementen in Nederland en dat het een keer in de 5 jaar plaatsvindt maakt het ook een bijzonder evenement. Wij hopen dus meer te leren over de organisatie en wij willen graag weten hoe het evenement tot stand komt.

Wij hebben bij het verdelen van onze taken rekening gehouden met elkaars sterke en zwakke punten, zodat wij als groep maximaal kunnen presteren. Ons doel is om het beste concept te bedenken en wij verheugen ons erg op de samenwerking met SAIL. We hopen in ieder geval op een gaaf en een leerzaam project en we hebben er super veel zin in!

Social

Deel dit artikel